Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tegyük fel lezajlik a covid, utána mire hivatkoznak majd az emberek, hogy nehéz a társkeresés?

Figyelt kérdés
2021. máj. 7. 08:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
90%
Nem az én bajom, az olvasás az alapja a műveltségnek. Kétsoros semmiket nem nagy kihívás írni, főleg nulla tartalommal. Vagyis a tartalom is szubjektív kategória, inkább úgy fogalmazok, logikailag helytálló és összefüggő gondolatmenetet már sokaknak kihívás. Már látom rossz helyen vagyok, mert az olvasási képesség még önmagában nem elegendő, értelmezni is tudni kell. Ebben viszont nem tudok segíteni, remélem ezt megérted!
2021. máj. 7. 19:35
 22/26 anonim ***** válasza:
Akkor majd arra, hogy milyen sokat kell dolgozni mert a gazdasági helyzet a covid után rossz. és nincs idejük társat keresni Ha megint jó lesz a helyzet, akkor jönnek a szokásos dumák.
2021. máj. 7. 19:59
 23/26 anonim ***** válasza:
Post-covid, egyértelműen. Egyébként nem csak az "emberek" hanem minden médium ezt fogja nyomatni és nem a társkeresés lesz nehéz, hanem a gazdaság lesz szar.
2021. máj. 7. 20:26
 24/26 anonim ***** válasza:
29%
Nincs post-covid. Karatenban fogod venni az utolso lelegzeted
2021. máj. 7. 20:30
 25/26 anonim ***** válasza:
80%

"Karatenban fogod venni az utolso lelegzeted"

Még jó, hogy most sem vagyok karanténban:D Mesélj már még kérlek!

2021. máj. 7. 20:33
 26/26 anonim ***** válasza:

"Már látom rossz helyen vagyok"

El ne menj innen!!! Te vagy a gyakorikérdések egyik legnagyobb sztárja!

2021. máj. 7. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!