Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tegyük fel lezajlik a covid, utána mire hivatkoznak majd az emberek, hogy nehéz a társkeresés?

Figyelt kérdés
2021. máj. 7. 08:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
33%
Ertelmetlen a kerdes mert sosem lesz vege a kinai virusnak
2021. máj. 7. 09:46
 12/26 anonim ***** válasza:
0%

Csak kart okoztok magatoknak ha azt hiszitek valaha vege lesz. Egyszeruen el kell fogadni, hogy nem lesz tobb

-fesztival

-nagy buli szilveszterkor

-utazas exotikus helyekre

-koncert

2021. máj. 7. 09:54
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
12: Ilyenek lesznek, csak kolbászt fogsz enni heringgel, miközben a nők jól elvannak otthon a Tinderen. Ha az alfa házhoz jön, minek menjen ki.
2021. máj. 7. 10:18
 14/26 anonim ***** válasza:

El kell hogy keserítselek, de most is lehet exotikus helyekre utazni.

Az, hogy a te életedben már a Covid előtt sem voltak ilyenek, és ha vége lesz, akkor sem változik semmi, az megint egy más kérdés.

2021. máj. 7. 10:20
 15/26 anonim ***** válasza:
86%

14.-nél a pont!

Emlékszem, az EU csatlakozáskor sírt(!!!) egy fickó a híradóban, hogy ez milyen jó, mert most már lehet utazni bárhová.

1.: A fickó egy alkesz forma paraszt volt, egy redvás faluban.

2.: Akkorra már rég lehetett menni bárhová a világon, mert már nem volt vasfüggöny, meg kommunizmus, meg hasonlók.

2021. máj. 7. 10:28
 16/26 anonim ***** válasza:
44%
el sem tudom kepzelni milyen depisek lehettek a #traveladdict csajszik tavaly aprilisban
2021. máj. 7. 10:34
 17/26 anonim ***** válasza:
Én olyan depis voltam, hogy június, július és augusztusban is utaztam utána. :/ Te pedig akkor is rohadtál otthon, ja meg ide írkáltál kérdéseket.
2021. máj. 7. 10:36
 18/26 anonim ***** válasza:
60%
Buszon/boltban/utcán/rendelőben/hivatalban/benzinkúton szabad Tom Cruise hasonló palinak ismerkednie, annak nem zaklatás, de a többi férfinak igen ;))
2021. máj. 7. 15:43
 19/26 anonim ***** válasza:
44%

A gyk-s a she magazin támogatja? Valamiért feltűnő az, ha a férfiakat kell szekálni, az osztatlan siker és felpontozás, ha a nőkről esik szó negatív kontextusban, az egyből kötél általi halál.

A társkeresés azért nehéz, mert a technológia, a gazdasági-pénzügyi-politikai-társadalmi folyamatok a tökéletes álhumanizmusba burkolt rombolást szolgálják. Mesterien keverik a lapokat, a fiatalt az öreg ellen, a nőket a férfiak ellen, a kisebbségeket a többség ellen hangolják és fordítva. Ismerkedés? Hogyan? Már alig vannak jó családi, férfi, női, apa, anya minták. A gyerekeknek a gátlástalanság, az egoizmus és az érdektelenség a tanáraik.

Mi okozza az ismerkedési, majd a párkapcsolati nehézségeket? Miért, milyen egy tipikus párkapcsolat levetítve egyénekre? ÉN azaz ÉN érezzem magam jól, szívesen kinyallak, de tulajdonképpen az is az én kielégülésemet szolgálja. Minden azonnal kell, majd megkérdezed hogy miért van ez a sok kiégett 30-as, 40-es ember? Azért, mert az elején nagykanállal ették az életet, legfőbbképpen a szexet. Az a szex, hogy egy nőnek minnél több lyuka legyen betömve, meg nyelje le a cuccot? Ez már ma alap felállás ha jól tudom, kb. 16 éves kortól kezdve. Akkor mit is jelent a szex 30 felett? Átment egy nőn már 50 pasi, hú de romantikus, de hát ez a trendi, mert hát egy nő élje már ki magát. Hát ki is éli, szó szerint. A másik oldal meg azért remeg, hogy ne kelljen egyedül lennie, meg hogy az átlag vagy az alatti adottságaival megfelel-e a pillanatnyi partnerének, ilyenkor meg már az elején létrejön az alé-felé rendeltségi viszony, ami halála a kapcsolatnak. Itt a gyk-n is a 20-30-as korosztály osztja az ész magas lóról, mivel úgy érzik hogy a fiatalságuk örök, a szex örök, nem baj ha gond van, rengeteg az idő, simán újra lehet kezdeni. Csak ám ez a halhatatlanság érzése komoly válságba sodor minden olyan embert, aki hitt az örök fiatalságba. Mennyi fiatal panaszkodik arra, hogy hulladék a családja, elváltak a szülei, vagy rosszban vannak. Nos ők a 40-es, max 50-es korosztály. Nem fura valami? 20-30 között brutál szórakoztató és szuper minden, majd 40 felett minden megváltozik. Nem kellene erre tudatosan készülni? Mindenki nyomja itt a fiatalság marketingjét, holott erre nem lehet építeni, nem lesz mindig napi 5 szex, nem lesz mindig libidó, sőt, többször fog elutasítani egy nő/férfi, mint amennyit igent mond. Persze ez megint a lúzerek problémája.

2021. máj. 7. 19:11
 20/26 anonim ***** válasza:
Önkritikás tömöríts kérlek, mert ezt nem fogjuk végigolvasni :(
2021. máj. 7. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!