Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem mellett van egy szeretőm.Feltehet rólunk közös képet a közösségi oldalakra, ha nincsenek közös ismerőseink?Lebukni azért nem szeretnék?
a kommentek lesznek a legjobbak.
"De édesek vagyok az új barátoddal! Mit lehet tudni róla?"
"Gézának hívják és 15 éve nős!"
:-D
Garantáltan van közös ismerősötök, és ez a legtutibb módszer kideríteni hogy ki(k) az(ok) :-) ismerős az isten háta mögötti falu panzióában futott össze a kollégájával meg annak szeretőjével, majd szét b.szta a figurát az ideg a hosszú hétvégén:-D
Jézus, de tényleg, te ennyire nem lehetsz hülye :D
Nem hallottál még arról hogy a világ kisebb, mint hinnéd?
Csak kérdem
Én egyszer úgy buktam be, hogy egy régi ismerősöm elmondott vmit rólam vkinek, aki együtt dolgozott egy számomra vadidegennel, aki tovább adta a sztorit annak, aki ex -kollégám volt, aki meg annak, aki nem tudhatta volna
És ez nem vicc!
Uh, nem csak hogy gerinctelenek vagytok, de még buták is... :D
Mindenképp tegye fel a közös képet, remélem lebuktok, az ilyenek megérdemlik. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!