Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldható ez fel, h félek elköteleződni valaki mellett, de közben meg feleslegesnek érzem magam társ nélkül?
Én azért sajnállak, mert nincsenek igazi régi jó barátaid. Nagyon sok tekintetben magamra ismertem a leírásodban, de nekem legalább vannak barátaim. A régi gimis barátaimmal nagyon meg vagyok áldva, már ugye 10+ éve ismerem őket, együtt nőttünk fel, a mai napig jóban vagyunk 4-5-en és köztük van a 1-2 legjobb barátom is, akikkel például ilyen lelki dolgokat is meg tudok beszélni, mert én ezt elképzelhetetlennek tartom, hogy amiket leírtál magadról, ne legyen egy bizalmasom akinek ugyanezeket elmondhatom. Mert szerencsére van. Bár van akivel nem egy városban élünk, de párral napi, párral heti szinten beszélünk, vagy pl múlt héten is 8 órán át beszélgettünk messenger hívásban 3-an. Nekem sem tökéletes a magánéletem, de legalább ez megvan.
27/F
(1) vagyok!
Ezért írtam hogy még neked nem kellene kapcsolat, csúnya dolog hitegetni a másikat ha az meg tervezne veled, te viszont nem akarnál lépni.
Kérlek kíméld meg őket, van elég lelkisérült ny*m*rék... mindkét nemből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!