Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer mellett valóban felesleges fogamzásgátlót szedni? Mit ajánlotok?
Igaz, hogy az óvszer van olyan biztonságos, mint a gyógyszer? Párom szerint nem ártana, ha gyógyszert is szednék, de én nem szeretnék semmi hormonosat!
Csak a gumi is véd annyira, mintha gyógyszert szedne a nő? Én úgy tudom, ez a két legbiztosabb védekezési mód.
Véd, igen. Kb ugyan olyan százalékban. a gyógyszer előnye max a gumi nélküli szex, és a félsz, nem lő beléd. De akkor meg minek szedsz gyógyszert, na mindegy.
Gumi nélkül meg jobb a pasinak
De megbeszélés kérdése
Felesleges, ha jól használjátok az óvszer akkor az is teljesen biztonságos. Sőt a statisztikák szerint több a nem kívánt terhesség gyógyszer mellett mint óvszer használatával.
Nem hormontartalmú tabletta az milyen, aszpirin? :o Felesleges szedned, a lényeg vagy gyógyszer v. óvszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!