Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondja pár fiú haverom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja pár fiú haverom, hogy ijesztő vagyok? Infók rólam lentebb 23/L

Figyelt kérdés

Van egy büfészakos diplomám, nem az én választásom volt, aztán lett még közben egy OKJ-m segítő területen, majd a félreválasztott szakom MA-ja helyett belekezdtem egy tök más terület tanulásába, abba, amit egyébként is akartam tanulni. 16 éves korom óta dolgozom. Nagyon szeretek olvasni és írni. Igénylem a jó beszélgetéseket. Zenélek, ami nálam egy, az átlagnál valamivel komolyabban vett hobbi. Külsőre átlagosnak mondanám magam. Két komoly kapcsolatom volt, az egyik 2, másik 3 évig tartott és köztük néhány ilyen-olyan randi.

Srác haverjaim szerint magasan van a mércém és idegesítő, ha egy lányt ennyire leköt a tanulás, mert hogy akarok így háztartást vezetni és mindent megteremtek magamnak, amit egy átlag velem egykorú pasitól megkaphatnék, ezért aki velem ismerkedik, azt érzi, hogy nem tudna férfi lenni mellettem.

Vajon miért mondják ezt?

2021. máj. 4. 22:07
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

A kókuszgolyót csak úgy poénból mondtam.

A megfelelési kényszerben lehet valami, köszönöm az észrevételt! Elég komolyan fogtak otthon és ez sokszor kihat arra, ahogy magamat értékelem, legtöbbször alul és ilyenkor próbálok visszacsatolást keresni, bár egy terápiának hála már egyre kevésbé.

A zenét viszont azért nem tudom az egyszerű hobbi kategóriába sorolni, mert majdnem az lett a hivatásom, így elég közel áll hozzám és többnek tartom, mint valamit, amit úgy időnként csinálgat az ember, de akkor megpróbálom ezt is picit lazábban venni.

2021. máj. 5. 11:32
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy érzed valami nem jó akkor persze változtass rajta!

Viszont nem hiszem hogy 1 ember véleménye számít, az sem hogy a miénk akik itt írunk és valójában fogalmunk sincs milyen vagy a mindennapokban! Szerintem ettől függetlenül sok férfi örülne hogy talpra estet párja van, persze ugyan ennyi biztosan megijed, félne tőled mint ahogy írtad is! A kevés szabad időt is jól belehet osztani

2021. máj. 5. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!