Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondja pár fiú haverom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja pár fiú haverom, hogy ijesztő vagyok? Infók rólam lentebb 23/L

Figyelt kérdés

Van egy büfészakos diplomám, nem az én választásom volt, aztán lett még közben egy OKJ-m segítő területen, majd a félreválasztott szakom MA-ja helyett belekezdtem egy tök más terület tanulásába, abba, amit egyébként is akartam tanulni. 16 éves korom óta dolgozom. Nagyon szeretek olvasni és írni. Igénylem a jó beszélgetéseket. Zenélek, ami nálam egy, az átlagnál valamivel komolyabban vett hobbi. Külsőre átlagosnak mondanám magam. Két komoly kapcsolatom volt, az egyik 2, másik 3 évig tartott és köztük néhány ilyen-olyan randi.

Srác haverjaim szerint magasan van a mércém és idegesítő, ha egy lányt ennyire leköt a tanulás, mert hogy akarok így háztartást vezetni és mindent megteremtek magamnak, amit egy átlag velem egykorú pasitól megkaphatnék, ezért aki velem ismerkedik, azt érzi, hogy nem tudna férfi lenni mellettem.

Vajon miért mondják ezt?

2021. máj. 4. 22:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt egy 7 éves kapcsolatom (26 vagyok) és viszonylag hamar fel kellett nonom és onallosodtam. Emellett vannak céljaim és hobbijaim is. Nekem egy 40+-os kollégám mondta anno, hogy valószínűleg még a saját párom számára is ijesztő vagyok, mert érettebb vagyok a korosztalyomnal. (ekkor voltam 24 éves) és már valamelyest akkor előrébb tartottam az életben, mint az exem,akivel akkor viharosabb volt a kapcsolatunk.. Végülis igaza lett, szétmentünk és most ismét egy még nálam is fiatalabv barátnője van, aki annyi idős, ahány éves szinten ő megragadt. Nem kell velük foglalkozni. Majd lesz olyan férfi, aki így is férfinak fogja magát érezni melletted és veled egy szinten lesz.
2021. máj. 4. 22:49
 12/22 anonim ***** válasza:
56%

Szia!

Szívesen ismerkednék, egy okos nővel! Mert koromhoz képest én is érettebb vagyok. 17/f.

2021. máj. 4. 23:02
 13/22 anonim ***** válasza:
94%

Neked nincs magasan a mércéd, valószínűleg a saját szinteden válogatsz, számodra ez egyáltalán nem magas, hanem normális.

Azok a "haverok" pedig nyilván kevésnek érzik magukat melletted és nem normális, hogy le akarnak húzni a maguk szintjére.

Nem attól lesz valaki férfi, hogy alárendel egy nőt. Vannak normális pasik is, akik támogatnának és nem ilyen komplexusosak, egy szinten veled.

Azokra az idiótákra ne hallgass, ijesztő meg végképp nem vagy, mekkora baromság ez.

2021. máj. 4. 23:15
 14/22 anonim ***** válasza:
90%

Te túl nagy kihívás vagy, ez a baj. De nem baj, sőt!

Valahogy olyan lett az életem, hogy mindig kb korodbeli nőkkel kezdtem, összesen öt de tartósan három kapcsolatba (39 év Szumma)

Tudok mosni, főzni, vasalni, tehát nem azért kell egy nő, hogy még ne egyen a kosz.

Nem dolgoztam túl sok helyen, de ott mindig elismert ember voltam, tehát nem azért kell egy nő, hogy végre felnézzen valaki rám.

Olyan túl sokat nem kerestem, de azért végig prostizhattam volna az életemet, tehát nem azért kell egy nő, hogy megdugjam, azt csá!

Ne nyugtalankodj, éld csak az életed nyitott szívvel, szemmel!

Majd lesz, aki nem rémüldözik tőled, hanem társának akar.

2021. máj. 5. 00:04
 15/22 anonim ***** válasza:
92%
Mert ezek a fiúhaverjaid éretlenek, tufák és azok a típusú komplexusos pasik, akik úgy érzik magukat csak férfinak, ha maguk mellé egy olyan nőt szednek, aki mellett okosabbnak tűnhetnek.
2021. máj. 5. 01:25
 16/22 anonim ***** válasza:
85%

Egyáltalán nincs veled semmi gond.

Attól mert tanulsz még másra is tudsz időt szánni,jól be kell osztani.

Remélem a jövőben ilyen nővel hozz össze a sors,ha ismernélek és kedveljük is egymás biztosan össze jönnék veled.

23F

2021. máj. 5. 01:44
 17/22 anonim ***** válasza:
20%

Mert senkinek nem kell egy másik férfi maga mellé.

Nincs időd a barátodra, "független, erős nő" vagy, akaratos és válogatós.

Egy okot mondj amiért bárki is akarna párkapcsolatot kezdeni veled.

2021. máj. 5. 05:28
 18/22 anonim ***** válasza:
88%
Sztem rossz pasikat fogtal ki. Oszinten becsulom azokat a noket akik tesznek az eletukert es nem csak bele akarnak ulni a kenyelmesbe
2021. máj. 5. 05:37
 19/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

17-esnek: Egy ok, amiért bárki párkapcsolatot akarna velem? Én csinálom a világ legfinomabb kókuszgolyóját.

2021. máj. 5. 07:15
 20/22 anonim ***** válasza:
27%

Látod itt a baj. A férfi is ember és felnőttként már nem egy jó kókuszgolyóhoz keres nőt.

Nem tudjuk valóban olyan vagy-e, mint amit a fiúk mondanak hisze nem ismerünk.

Az írásodból nekem inkább egy félelmekkel teli görcsös megfelelési kényszer látszik. Még idegenembereknek is bizonygatni próbálod, hogy te aztán még a zenélést is komolyabban veszed. Engedd el ezeket. Tanulj, dolgozz élj és majd alakul a kapcsolat. Ne azzal foglalkozz mások mit mondanak. Magadnak akarj először megfelelni.

2021. máj. 5. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!