Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja pár fiú haverom, hogy ijesztő vagyok? Infók rólam lentebb 23/L
Van egy büfészakos diplomám, nem az én választásom volt, aztán lett még közben egy OKJ-m segítő területen, majd a félreválasztott szakom MA-ja helyett belekezdtem egy tök más terület tanulásába, abba, amit egyébként is akartam tanulni. 16 éves korom óta dolgozom. Nagyon szeretek olvasni és írni. Igénylem a jó beszélgetéseket. Zenélek, ami nálam egy, az átlagnál valamivel komolyabban vett hobbi. Külsőre átlagosnak mondanám magam. Két komoly kapcsolatom volt, az egyik 2, másik 3 évig tartott és köztük néhány ilyen-olyan randi.
Srác haverjaim szerint magasan van a mércém és idegesítő, ha egy lányt ennyire leköt a tanulás, mert hogy akarok így háztartást vezetni és mindent megteremtek magamnak, amit egy átlag velem egykorú pasitól megkaphatnék, ezért aki velem ismerkedik, azt érzi, hogy nem tudna férfi lenni mellettem.
Vajon miért mondják ezt?
Mert félnek egy okos nőtől, hogy majd kevésbé lesznek férfiak és irányítók melletted. De ne is foglalkozz az ilyen velemenyekkel, egy erős, fiatal, fuggetlen nő vagy, leszel, mindenesetre nagyon jo iranyba haladsz az életben, tanult vagy, érdeklődő, talpraesett. Ez egy pasit megijeszthet, hogy a hagyományos nemi szerepekben így o hogyan legyen a vedelmezo eros, kenyér kereső ferfi. Ez van, manapsag egy nőnek is lehet szép karrierje, nem kell a konyhaban robotolnia naphosszat, és minden nap terulj terulj asztalkaval varni haza ferj urát.
Biztos lesz majd olyan ferfi az eletedben, aki lesz annyira tökös hogy belassa hogy nem attol ferfi, ha birtokol egy nőt a kapcsolatban, hanem kiegeszitik egymast, tarsa lesz, és egymast egyenlő felkent megbecsülik, felemelik és segitik egymast, nem pedig lenyomni, tulajdonanak tekinteni akarja a nőt.
Remélem átjött a lényeg, kicsit elragadtattam magam, bocsi. :D
24
Kérdezted már a nem 23 éves srácokat is rólad?
Mondjuk egy férfit 30 körül, vagy felette?
Másrészt, azért gondolkodj is el ezen, ha nagyon magasan van nálad a léc, kevesekből hagyod magad választani és nem biztos, hogy nekik te kellesz, főleg, ha már idősebb leszel.
Magukról beszélnek.
Le akarnak húzni a maguk szintjére, mert felnőni hozzád nem tudnak.
Nem baj, ha ők félnek tőled, te nem tőlük akarsz párkapcsolatot.
Ha már 5 évet voltál kapcsolatban, akkor alaptalan is, amit mondanak, hiszen a gyakorlat cáfolja azt.
Mert éretlenek.
Örülj neki, hogy ennyi mindent csinálsz, ez mind pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!