Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a félelmem, vagy túlreagálom?
Matcheltem egy lánnyal, akivel már az első perctől kezdve nagyon jól kijövünk chaten. Gördülékeny a beszélgetés, mindketten érdeklődünk, nem tűnünk el, és mindketten elég egyértelműen a másik tudtára adtuk már, hogy mennyire szimpatikusak vagyunk egymásnak. A gond csak az, hogy leghamarabb 1,5-2 hét múlva tudunk találkozni, mert nekem munka ügyben el kell utaznom. Két dologtól is félek. Egyrészt nem szeretném azt, hogy bármelyikünkben is kialakuljon egy elképzelt valóság a másikról a chat alapján, ami miatt csalódás lenne a találkozás. A másik félelmem az, hogy annyi ideig fogunk beszélgetni neten, hogy gyakorlatilag eltűnik az egésznek a varázsa, elszemélytelenedik mire találkoznánk. Az sem mellékes, hogy ennyi idő alatt egy lányt tinderen 50 másik férfi hív randira.
Szerintetek túlreagálom?
Szerintem kár ezen rágódni. Akárhogy is van, ebben a helyzetben vagy, ezt kell kezelnetek.
Személyfüggő, hogy ez rátok hogy hat. Biztos megérti, hogy szeretnél már vele találkozni, de munka miatt másfél, két hétig nem találkozhattok. Ez azért egy elég határozott idő, nem arról van szó, hogy hónapok...
Biztatásul egy saját példával jövök. Én a legszigorúbb karantén elején ismerkedtem meg egy nővel, csak cseteltünk és leveleztünk :órákon át, és ez ment a karantén feloldásáig. Addig csak két fényképet láttam róla, de tudtam, hogy valódi, és ő is csak egyet rólam. nem rég van egy éve, hogy feloldották a legszigorúbb kijárásit, és azóta is tart a kapcsolatunk. Személyesen. :)
Na ez a beszéd! Addig is beszéljetek, mondd meg neki, hogy max két hét munka, de már nagyon várod a találkozást, és addig is szeretnéd vele tartani a kapcsolatot.
Ha meg nem jön össze, akkor mégsem neked rendelte a sors.
Totál feleslegesen stresszelsz ezen.
1-2 hét az semmi, én ennél kevesebb ismeretség nélkül nem is találkoznék senkivel, akit neten ismertem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!