Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érthető, hogy ezek után elment a kedvem kicsit a randitol, vagy csak tulreagalom?
Figyelt kérdés
Pár napja csetelunk egy sráccal, és a héten elhivott randira, de konkrétat nem beszéltünk, csak annyit, hogy a hétvégén.
És tegnap délben beszéltünk egy kicsit, aztán látta, nem is válaszolt, ma reggel meg 6-kor írja, hogy jó-e nekem a mai nap...
Ez eléggé rosszul esett, lehet le is mondom majd a talit.
Nem várom, hogy valaki egész nap írogasson nekem, de azért majdnem egy teljes napra eltűnni más kategória, meg én a randit előre szeretem lefixalni, úgyhogy a mai nap amúgy sem volt már jó nekem.
Amikor beszélünk, akkor tök lelkesnek tűnik, meg azt tudom, hogy elfoglalt, de akkor is úgy érzem, mintha ő is csak hulyitene...
2020. jan. 11. 18:12
1/10 anonim válasza:
Mi a problema tulajdonkeppen ? Lehet nem tudta meg tegnap hogyan er ra a hetvegen.majd szombat koran reggel az volt az elso hogy ir neked ... nem ertrm mi a bajod
3/10 anonim válasza:
Mondtad neki bármikor, hogy neked fontos lefixálni időben a randit?
4/10 anonim válasza:
Szerintem is túl reagálod, bocsi.
5/10 anonim válasza:
Ha tudnám, hogy ilyen vagy, akkor én mondanám le a találkozót. :)
6/10 anonim válasza:
Én megértelek. Én sem szeretem az ilyen spontán, utolsó pillanatos, szervezetlen első randit, azért annak adja már meg a módját könyörgöm. Írd meg neki nyugodtan, hogy próbáljon meg a randi rendesen megszervezni, konkrét ötletekkel, és beszéljétek meg előtte kinek mikor jó.
7/10 anonim válasza:
Én is jobban szeretem, ha időben le van fixálva. Ettől nem kell egész nap írnunk, csak tudjam, hogy készüljek/szervezzek.
8/10 anonim válasza:
Igen, mond el neki, hogy kicsit jobban, előbb szervezze le a dolgokat, hogy úgy tudjál tervezni. Ami a vissza nem írást illeti előbb tudd mwg miért nem irt aztán dönts. Lehet tényleg valami közbejött hietelen. Amíg nem tudod addig ne problemazz ekörül. Ha kiderul, hogy nem voltál eléggé fontos akkor légy pipa.
9/10 anonim válasza:
Folytasd tovább a keresést, tinderen úgyis van 100 match amiből válogathatsz.
10/10 anonim válasza:
Komolyan, hogy nektek màr semmi nem jó.
Kivàncsi lennék te hány %-ot nyújtassz az ismerkedésben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!