Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek irányítani akar a srác, vagy túlreagálom?
Semmi extra nem történt, csak nőtt most egy picit a hajam, vállig érő szokott lenni egyébként már régóta, és mondta, hogy nagyon tetszik neki, meg kérdezte, hogy fogom - e tovább növeszteni, ez 2x került szóba.
Tudom, hogy hülyeség, nem is sértődtem meg vagy ilyesmi, csak régen volt egy olyan exem, aki egy idő után elkezdett beleszolni abba, hogy milyen ruhákat vegyek fel, hogyan nézzek ki, és erre nincs idegzetem még egyszer a jövőben, és kicsit belém villant, hogy ő ugye nem ez a típus?
Ti mit gondoltok?
Örülj neki, hogy észrevette a változást. Odafigyel rád.
Egyszerűen érdeklődött a céljaid felől.
Nem reagalod tul, nem is csinaltal semmit.
Az, hogy ez megfordul a fejedben, teljesen oke, mindenki tanul az elozo kapcsolatabol es jobban odafigyel a dolgokra, amik elojottek.
Te megtanultad, hogy nem akarsz meg egy pasit, aki beleszol abba, hogy hogy nezz ki, tehat ha felerosdik ez a tendencia, legy egyertelmu, zard rovidre a temat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!