Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek irányítani akar a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek irányítani akar a srác, vagy túlreagálom?

Figyelt kérdés

Semmi extra nem történt, csak nőtt most egy picit a hajam, vállig érő szokott lenni egyébként már régóta, és mondta, hogy nagyon tetszik neki, meg kérdezte, hogy fogom - e tovább növeszteni, ez 2x került szóba.

Tudom, hogy hülyeség, nem is sértődtem meg vagy ilyesmi, csak régen volt egy olyan exem, aki egy idő után elkezdett beleszolni abba, hogy milyen ruhákat vegyek fel, hogyan nézzek ki, és erre nincs idegzetem még egyszer a jövőben, és kicsit belém villant, hogy ő ugye nem ez a típus?

Ti mit gondoltok?

2020. máj. 6. 17:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak meg akarta dícsérni a hajad.
2020. máj. 6. 17:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg csak ennyi történt, akkor nagyon túlreagálod. Önmagában ez csak annyit jelent, hogy nagyon tetszik neki így és kíváncsi rá, hogy megtartod-e. Irányítást nem érzek a dologban. Ne büntesd az exed bűneiért, elég szemét dolog.
2020. máj. 6. 17:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem büntetem, mondom, nem sértődtem meg meg semmi, csak ez felmerult hirtelen bennem.
2020. máj. 6. 17:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is túlreagálod. Természetes hogy valami ruha/haj jobban tetszik a másikon, ez attól még nem parancs.
2020. máj. 6. 17:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki, hogy észrevette a változást. Odafigyel rád.

Egyszerűen érdeklődött a céljaid felől.

2020. máj. 6. 17:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Túlreagálod. A régi pasid dolgait ne vetítsd ki a jelenlegire.
2020. máj. 6. 18:21
 7/7 anonim ***** válasza:
94%

Nem reagalod tul, nem is csinaltal semmit.

Az, hogy ez megfordul a fejedben, teljesen oke, mindenki tanul az elozo kapcsolatabol es jobban odafigyel a dolgokra, amik elojottek.

Te megtanultad, hogy nem akarsz meg egy pasit, aki beleszol abba, hogy hogy nezz ki, tehat ha felerosdik ez a tendencia, legy egyertelmu, zard rovidre a temat.

2020. máj. 6. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!