Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyre kevésbé értem, mit akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre kevésbé értem, mit akar tőlem a srác, vagy egyáltalán akar-e valamit?

Figyelt kérdés

Egy munkatársam, akivel barátok is vagyunk, elhívott kettesben nyaralni pár napra. Elég közvetlen srác, más barátaival is szokott menni, viszont csak fiúkkal. Van köztünk pár év korkülönbség, 20-as éveink végén járunk, és mindketten szinglik vagyunk. Egy ideje már elég sokat beszélgetünk facebookon is.

Ami bonyolítja a helyzetet, hogy egyre gyakrabban ír a szexről, hogy mennyire hiányzik neki, mióta nincs barátnője. Volt egy komoly kapcsolata, aminek pár éve lett vége. Mióta szóbahozta a közös nyaralást, gyakran felemlegeti, hogy a barátaival a nyaralásain éjjelente meztelenül szoktak fürödni, ezt se tudtam hova tenni. Küldött pár lehetséges szállást, mindegyikben egy ágy volt.

Ennek szöges ellentéte, hogy elég gyakran megjegyzéseket tesz, milyen fiatal vagyok hozzá képest (ami nem így van), és hogy barátot kéne találnom. Itt már elkezdtem gondolkozni, hogy ezzel magát próbálja-e győzködni.

Ha valaki érti a helyzetet, legyen szíves magyarázza el, vagy adjatok tippeket, hogyan lehetne megtudni, mit akar. Lehet hogy én gondolom túl az egészet, de nem akarok kellemetlen szituációba keveredni.

2020. jan. 20. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Meg akar dugni, de nem látja rajtad hogy benne lennél
2020. jan. 20. 21:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sztem csak szexet akar tőled...
2020. jan. 20. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérdezd meg, mit szeretne...
2020. jan. 20. 22:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2020. jan. 20. 22:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem látod a fától az erdőt! Csak dugni akar, kapcsolatot nem! Legalábbis tőled nem!...
2020. jan. 20. 22:50
 6/6 Rockarc ***** válasza:

Szerintem is a dugasra hajt, legalabbis az a vezerfonal. Lehet, hogy mellette baratnonek is "elmennel", de a masik reszed jobban erdekli.

43F

2020. jan. 20. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!