Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a srác inkább videótelefoná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a srác inkább videótelefonálni akar velem, mint csetelni, az mit jelent?

Figyelt kérdés

Tudom, kicsit béna kérdés.

Találkozni nem tudunk még egy darabig, de már lassan egy hónapja beszélünk. Egyikünk sem keres túl komoly kapcsolatot, de ettől függetlenül nem csak erről beszélünk, tök aranyos, meg mondott egy ilyet is, hogy télen majd csinálhatnank Harry Potter maratont, szóval biztosan hosszabb távra tervez, nem csak egy-két alkalom.

Eddig kb. 3x beszéltünk videótelefonon, és ma írta napközben, hogy inkább telefonáljunk este.

Kerdezgette, mit csináltam ma, mit főztem, hogy vagyok, meg hogy holnap is csináljunk hívást.

Nem baj vagy ilyesmi, csak meg vagyok kicsit lepődve, hogy miért jött ez most így hirtelen.

2020. ápr. 14. 23:01
 1/5 anonim ***** válasza:
28%
Szereti a hangod, könnyebb hívásba beszélgetni. Honnan tudjuk?
2020. ápr. 14. 23:04
 2/5 anonim ***** válasza:
78%

A chat nagyon személytelen és könnyen félreérthető. Én is csak akkor használom, ha nincs más lehetőség.

F

2020. ápr. 14. 23:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, de már egy hónapja csetelunk, ezért lepődtem meg.
2020. ápr. 14. 23:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert sokkal könnyebb beszélni mint írkálni? Meg előbb lejön, milyen a másik. Hol van még a tél...
2020. ápr. 14. 23:41
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hany evesek vagytok? Ne legyel naiv, nem is ismered. Irod is, hogy o sem keres komolyat. Attol, hogy valaki beigeri, hogy megnez veled par filmet es erdeklodik, nem kerul semmibe. Ez meg olyan fuzos duma, de lathatolag nalad mukodik...

En is ezer emberrel tudok napkozben csetelni, foleg most. Ez mind nem jelent semmit, csak tenyleg konnyebb ugy beszelni.

2020. ápr. 15. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!