Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zárküznak magukba az idősebb 30 felett magányosok és alig mennek valahová egyedül (persze van kivétel, csak szerintem többen vannak, akik nem ilyenek)?
Ezt ma itt olvastam:
,,Moziba se fognak beülni egyedül. Utazni se fognak egyedül. Sőt, a közparkban sem fognak vonulászni vasárnap délután a párok között egyedül. Egyszerűen nem jó érzés."
És én is ilyen lettem 35 évesen, ami annó 6-8 éve reflexből ment, hogy egyedül egy mozi, egy koncert, most már szinte fáj, nem esik jól, pedig fizikailag jobb is vagyok, mint akkor (+7-8 kiló izom). Miért lesz ilyen az ember?
30-35 eves korara az embernek mar nem annyira aktiv a barati tarsasaga. sokan meghazasodnak, gyereket vallalnak vagy epp annyit dolgoznak, hogy eljarni mar nincs idejuk/kedvuk. az addigi 7-8 fos tarsasagokbol, jo ha 2-en, 3-an megmaradnak.
van olyan program, ami egyedul sem gaz (mondjuk egy mozi), de mondjuk valljuk be, azert egyedul nem nagy elmeny beulni valahova vagy elmenni egy buliba. plane ugy, hogy korulotted mindenki fiatalabb, vagy tarsasaggal van.
ezen kivul azert az embernek mar sokszor fontosabb a kenyelem, nyugalom. lehet, hogy 20 evesen meg kimentel volna a kedcenc zenekarod koncertjere egy fesztivalra egyedul, aztan az ejszakat vegigittad/tancoltad volna random jofej kulfoldi arcokkal, de 30 evesen mar inkabb kenyelmesen megnezed otthonrol live streamben es max megiszol melle egy sort/bort, aztan ejfelkor alvas.
nem az, hogy ‘gaz’ eljarni egyedul, csak sokszor nincs meg a kello motivacio, felesleges, csak lefaraszt es nem eri meg egyszeruen.
azert egyedul nem nagy elmeny beulni valahova vagy elmenni egy buliba. plane ugy, hogy korulotted mindenki fiatalabb, vagy tarsasaggal van.
Csak ugye ez szörnyű, egyedül rossz eljárni, neten ismerkedni meg átlag pasiként szinte egyenlő a nullával, az a nő is az egetrengető macsót várja, aki éppen üti az átlagot.
30 éves kor felett már öreg vagy, ez az igazság!
Nézőpont kérdése, de ha egy ember sportos, akkor nagyon nehéz mondani azt rá, hogy öreg, akárhány éves is. Pl ha ilyen:
De nekem 3 ból 2 ember azt mondja, hogy fiatalember, szóval nem érzem még magam öregnek, bőven ráérek szerintem 55 felett öregnek lenni.
És ennyi idősen miért esik nehezedre találni egy barátnőt, akivel együtt mehetnétek bárhova?
Ez nem ennyire egyszerű, lakásra gyűjtök és együtt élek albérletben a testvéremmel még 1 évig. 2 szoba, külön, de akkor is...Van 7 millióm, de 8 at szeretnék, egy 24 milliós kis, pofás lakás 33%-ával indulni és hitelezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!