Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ronthatok el ismerkedés során?
Elkezdtem tinderezni egy hónapja, tehát már nem friss a regisztrációm. Match után mindig írok, és nem "szia mizu"-t, hanem reagálok a profiljára, és megkönnyítem a válaszolást is egy kérdéssel a végén. Nem vagyok a legalfább valaki, de nagyon ronda sem lehetek, ugyanis előfordul, hogy egy nap alatt összejön 5-6 match mindenféle fizetés nélkül, pedig eléggé szelektálok. Alapvetően nem hinném, hogy unalmas személyiség lennék. Mérnök vagyok, rengeteget utazok (ebben az évben például 5-6 országban jártam / fogok járni), tanulok, stb. Pénzzel sincs gondom, egyedül is élek és autóm is van. A randi témát sem húzom sokáig, 2. nap már elhívom, ha egyáltalán eljutunk odáig. De nem szoktunk, és pont ez a problémám. Vagy egyáltalán nem válaszol valaki, vagy - túlzás nélkül - végigbeszélgetünk 3-4 órát egy este, és másnap reggel már nem jön válasz. Eléggé el vagyok keseredve már ebben a sikertelenségben. Mit rontok el? Értem én, hogy másnapra jön egy nálam jobb, de ennyire éles lenne a verseny? Ilyen sok ember lenne, aki egyszerre helyesebb, okosabb és gazdagabb nálam, hogy másnap reggelre már nem vagyok elég? Vagy nekem is mindent ki kellene rakni a kirakatba?
25/F
Azért érzed így, mert így lenne természetes
Hogy megtetszik, tényleg megfog valaki
Nem randin válogatsz
Csak a személyiség számít. Nálad ez eléggé üres, felszínes, és lapos.
És ez a kérdésből is ömlesztve látszik.
Sajnálom. Egyszer majd lesz egy lány aki nem tud pasit találni, de neked pont jó lesz.
"Nem vagyok unalmas"
"Mérnök vagyok, több országban járok évente"
Neeeem nem vagy unalmas, csak mint a zoknikötés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!