Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit ronthatok el?
4 éve nincs barátnőm. 16 évesen megismertem életem első és egyetlen barátnőjét, együtt voltunk 6 évig. Már tervben volt a család meg minden, amikor belépett az első munkahelyére az egyetem után. Ott összeismerekedett egy sráccal és egyszercsak úgy jött haza hogy összepakolt és elment. Állítólag nem rontottam el semmit, mindig a kedvére tettem, megújítottam a kapcsolatot stb. de szerelmes lett. Úgy mint belém annak idején.
Azóta sem sikerül barátnőt, párt találni. Nagyon sok típusú lánynál próbálkozom, de állítólag "túl férfias" a kisugárzásom, azt gondolja rólam minden nő hogy én minden csajt meg... aki él és mozog. Miután összeismerkedünk már pozitívan csalódnak, de akkor is azt mondják hogy nem tudnának megbízni bennem. ELŐÍTÉLET! Marha jó, azért nincs csajom, mert attól tart az összes hogy én elmegyek a többivel. De így hogy lesz valakim? Szórakozóhelyeken nem szoktam próbálkozni, ott rosszak a tapasztalataim.
Lányok, szerintetek baj ha valaki túl alfahím úgymond? Nem az a kisfiús babusgatós tündérsrác? Szőrös vagyok, borostás, majdnem kopasz, 10 éve gyúrok, 178 cm magas vagyok.
Amúgy kedves, figyelmes, de nem az a tündi-bündi nyalizós fajta. Én olyan vagyok hogy a férfi az férfi és a nő meg legyen nő mellettem. Nem fogok tamponokról beszélgetni meg női bajokról. Inkább a tenyeremen hordozom a lányokat.
Mindenki azt hiszi hogy én tucatszám hordom haza a nőket, aztán meg nem is voltam csajjal már majdnem 2 éve.
Valami ötlet esetleg? Ja és nem vagyok valami milliomos, szóval a rosszfiú "vállalkozókra" bukó csajok kizárva.
"Nagyon sok típusú lánynál próbálkozom"
A férfihez nő illik ;) Ismerkedj nőkkel lányok helyett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!