Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tudtátok hogy Jason Statham is csak 174cm magas? Akkor ő is túl alacsony pasi vagy ő már jó (mert híres)?
Vicces hogy csomó lány lepattintja az embert mert 174 magas, mondván hogy túl alacsony, minimum a többségnél a 180cm magasság. Viszont vicces hogy pl. az említett emberért megőrülnek a nők, pedig ő sem magasabb. Persze a pénz-sárm biztos megszépíti, magasítja az embert. Minden megkérdezett lány szerint ő legalább 190 magas, pedig nagyon nem :D Volt szerencsém odaállni mellé egy közös fotóra és maximum 2 cm különbség volt köztünk, de azt simán tehette a cipő pl.
Akkor hogy is van ez?
Én tudtam, hogy alacsony. De Jason Statham kb masszív tesztoszteron csíkot húz maga után, ami a férfiakról ritkán mondható el. Ez a sikerének kulcsa.
Az én barátom nála is alacsonyabb (nálam is!) de ugyanilyen férfiállat jellege van, úgyhogy nekem nagyon tetszik.
22L
Tudtam, hogy akkora, amekkora, bár bizonyos honlapokon pedig magasabbnak írják, de tök mindegy egyébként.
A férjem 168 cm magas, én meg 160 cm. Na, puff! És kit érdekel? 8 éve együtt vagyunk egyébként.:)
Amúgy egyáltalán nem csúnya pasas Jason Statham, van stílusa, jó színész egyébként. Úgyhogy magasságától és hírnevétől függően is lenne esélye a csajoknál.
Amúgy hagyjad már kedves kérdező ezeket az általánosításokat, hogy egy pasi 180 cm alatt nem kell nőknek! Mert buta vagy, ha te ezt elhiszed. Jó, ha magas a csaj, akkor persze, nyilván magasabb pasikkal kezd, de ugyan már, egy alacsonyabb csajnak olyan mindegy, akkor is ha csak 170 cm, csak legyen normális! És ennyi!:)
én egyáltalán nem értem, hogy azok a csajok, akik 20 centis magassarkúban is maximum 170 magasak, mi a f..zt válogatnak?
én 177 vagyok nő létemre, és bár igen, jó volna olyan pár, aki mellett egy 4-5 centis cipőben még nem nézek ki hülyén, de alapból azért minimum legyünk egy magasak. csak ez ugyebár nem egyszerű, mert sok az alacsony srác, a magasok mellett meg kis szobacirkáló p.csák vannak.
Jó színész a tag.
És hülyeség a magasság, én maj' 190 centi vagyok és mégsem vagyok kapós!
Erről ennyit!
Nekem az a lényeg, hogy magasabb legyen nálam. Persze szeretem, ha magassarkúval is magasabb, de hát túlélem ha nem, úgysem hordok túl gyakran.
A párom 190 centi, de volt már velem egymagas barátom is, tök jól megvoltunk, és nem a magasság miatt ért véget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!