Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként a nagyobb végzettséggel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként a nagyobb végzettséggel rendelkező férfiak körében nem lehet esélyem?

Figyelt kérdés
Egy érettségim van és egy szakmám, 250 nettó a keresetem, de azok a férfiak akiknek szintén csak ekkora végzettségük van, vagy magasabb, azok figyelembe se vesznek, és többször elhangzott már a kérdés, hogy miért nem mentem egyetemre?

2021. ápr. 27. 15:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem a szemelyisegeddel lehetnek bajok. Vagy hulye pasikkal kezdesz. Az meg h megkerdezi miert baj? Nem biztos hogy rosszbol. En is megkerdeztem a kormosomet h miert ezt valasztotta,sima erdeklodes volt, nem is sertodott meg senki.
2021. ápr. 27. 17:04
 12/23 anonim ***** válasza:
85%

Ez kamu.

Ez csak egy kifogás a részéről vagy részükről egész biztos, hogy nem a végzettséged a gondjuk.

2021. ápr. 27. 17:18
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Villamosmérnök vagyok, exem pultos, barátnőm bolti eladó. Sose érdekelt a végzettség ha egyébként értelmes a lány.
2021. ápr. 27. 20:02
 14/23 anonim ***** válasza:
26%

szerintem sem lehet ez gond egy pasinak.

egy nőnek már talán

2021. ápr. 28. 06:47
 15/23 anonim ***** válasza:
28%

szerintem sem lehet ez gond egy pasinak.

egy nőnek már talán

Ez a nagyon nagy baj, ogy sok nő ezt nézi.

2021. ápr. 28. 09:17
 16/23 anonim ***** válasza:

Engem, mint elsőéves gazdaságinformatikus hallgatót, nem különösebben érdekel az, hogy a leendő partneremnek milyen végzettsége lesz / van.

Viszont az a jelenség, amiről a kérdező írt, az viszont sajnos nagyon is létezik, főként a gimis (a HVG-ranglistán benne van az első 50-ben) ismerőseim közt tapasztalom ezt, hogy szerintük (fiúk és lányok szerint is) nagyon fontos a diploma, ha nincs ilyen papírod, akkor szimplán életképtelen agyhalottnak néznek... 🤷‍♂️ Ezen felül nem egyszer jönnek az extra igényeket, mint a leendő partner családja legyen anyai és apai ágon már több generáció óta református, legyen a partner teljesen korabeli, max 1-2 év korkülönbséggel, vagy 2 másik ismerősömnél olyan elvárások vannak, hogy legyen hithű katolikus a partner, a család is legyen az, a partner is legyen templombajárós... stb.

19/F

2021. ápr. 28. 10:25
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám nem végezte el az egyetemet, ennek ellenére értelmesebb, mint egy-két diplomás észlény. Ez nem sokat jelent szerintem. Ő az egyik legintelligensebb nő, akit ismerek és nem csak azért, mert az anyukám. Mások is ezt gondolják. És elég szép karriert ért el diploma nélkül is. Apunak pedig diplomája van. Szóval igen, biztos, hogy van esélyed. ☺️
2021. ápr. 28. 10:30
 18/23 anonim ***** válasza:
76%
#17-es vagyok. A páromnak szintén nincs diplomája, de jobban keres, mint én. :D nekem ez sosem volt akadály. Ennek ellenére semmiben sem másabb, mint egy diplomás.
2021. ápr. 28. 10:32
 19/23 anonim ***** válasza:
38%

jól le lettem pontozva de miért is?

le írtam hogy egy pasinak nemgond

és azt hogy egy nőnek talán

ezzel meg sértettem 1-2 nőt? akinek inge ......

2021. ápr. 28. 10:32
 20/23 anonim ***** válasza:
26%

de jobban keres, mint én. :D nekem ez sosem volt akadály.

Persze, hogy nem akadály neked, mert tipikus haszonleső tyúk vagy (lehet jönni habzó szájjal lepontozni, de akkor is igaz), lehetne gázszerelő is a férjed, ha 6-800 ezreket vasalna be havonta. Eszem megáll.

2021. ápr. 28. 13:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!