Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként a nagyobb végzettséggel rendelkező férfiak körében nem lehet esélyem?
Ez kamu.
Ez csak egy kifogás a részéről vagy részükről egész biztos, hogy nem a végzettséged a gondjuk.
szerintem sem lehet ez gond egy pasinak.
egy nőnek már talán
szerintem sem lehet ez gond egy pasinak.
egy nőnek már talán
Ez a nagyon nagy baj, ogy sok nő ezt nézi.
Engem, mint elsőéves gazdaságinformatikus hallgatót, nem különösebben érdekel az, hogy a leendő partneremnek milyen végzettsége lesz / van.
Viszont az a jelenség, amiről a kérdező írt, az viszont sajnos nagyon is létezik, főként a gimis (a HVG-ranglistán benne van az első 50-ben) ismerőseim közt tapasztalom ezt, hogy szerintük (fiúk és lányok szerint is) nagyon fontos a diploma, ha nincs ilyen papírod, akkor szimplán életképtelen agyhalottnak néznek... 🤷♂️ Ezen felül nem egyszer jönnek az extra igényeket, mint a leendő partner családja legyen anyai és apai ágon már több generáció óta református, legyen a partner teljesen korabeli, max 1-2 év korkülönbséggel, vagy 2 másik ismerősömnél olyan elvárások vannak, hogy legyen hithű katolikus a partner, a család is legyen az, a partner is legyen templombajárós... stb.
19/F
jól le lettem pontozva de miért is?
le írtam hogy egy pasinak nemgond
és azt hogy egy nőnek talán
ezzel meg sértettem 1-2 nőt? akinek inge ......
de jobban keres, mint én. :D nekem ez sosem volt akadály.
Persze, hogy nem akadály neked, mert tipikus haszonleső tyúk vagy (lehet jönni habzó szájjal lepontozni, de akkor is igaz), lehetne gázszerelő is a férjed, ha 6-800 ezreket vasalna be havonta. Eszem megáll.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!