Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok átlagos férfinek azért nincs barátnője, mert a nők erősen felülértékelik magukat?
Nem mindenki, ismét tisztelet a kivételnek.
Az itteni válaszok alapján és személyes talasztalatok alapján is feltűnt, hogy nők többsége átlag felettinek tartja magát. Múltkor kaptam képet privátban egy "extra jócsajtól", közben gyenge átlag volt, hatalmas önbizalommal. Nem baj, ha valaki elfogadja magát, de abszurdnak tartom, hogy a nők nagy része kiemelkedően jó nőnek látja magát, a férfiak többségét pedig átlag alattinak tartja és csak a legjobbak közül válogatna.
Nem szabad általánosítani szerintem.
Átlagos férfiban is vannak bunkók , és jóképűek között is van rendes.
Szerintem úgy is az idő dönti el ki a rendes és ki nem.
Meg kell ismerni az adott személy és majd meglátjátok milyen is ő valójában.
Van erre egy jó mondás is amit még nagyapám mondott régen.
Amit szakítasz , azt szagolod :D
Szóval így kell választani, aztán majd kidül büdös e vagy illatos :D
Figyelj ezek a "jó nők" jó pasit akarnak. Ha külsőre nem is tutik de tudjanak számukra mindent biztosítani.
És hát meg is tehetik , hogy ilyeneket válasszanak. Csupán külsejük elég ahhoz, hogy számukra megfelelő férfit találjanak, aki vagy jól néz ki és pénze is van, vagy legalább pénze van.
Zseniális kommentek a "főnyereményektől". És még mi értékeljük túl magunkat... vannak bajok a toronyban. :D Vagy, hogy úgy fogalmazzak, pont az ilyen kedvesrendes végül mindig a legnagyobb gyökér. Először is, mert értelmes ember nem képzeli magát lottó ötösnek, mert tudja, hogy vannak erényei és hibái. Kettő, akinek ilyen hübrisze van, annak nem nő kell, hanem egy jó pszichológus.
Ahogy a helyi incel brigád jelentős hányadán is segítene, ha elfáradna dokihoz meg tenne magáért végre-valahára ahelyett, hogy itt rinyál.
Már megint egy kérdező, aki a nőket hibáztatja. A stílusodból ítélve inkább a te személyiséged, ami értéktelen, nem a nőké.
Szerintem ideje lenne felkeresned egy pszichológust.
Miért választanék egy hozzád hasonló "atlagos" vagy inkább atlag alatti rendes pasit, ha választhatok, sikeres, jól kereső rendes pasit magam mellé?
P.S. telt alkatu vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!