Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok átlagos férfinek azért nincs barátnője, mert a nők erősen felülértékelik magukat?
Nem mindenki, ismét tisztelet a kivételnek.
Az itteni válaszok alapján és személyes talasztalatok alapján is feltűnt, hogy nők többsége átlag felettinek tartja magát. Múltkor kaptam képet privátban egy "extra jócsajtól", közben gyenge átlag volt, hatalmas önbizalommal. Nem baj, ha valaki elfogadja magát, de abszurdnak tartom, hogy a nők nagy része kiemelkedően jó nőnek látja magát, a férfiak többségét pedig átlag alattinak tartja és csak a legjobbak közül válogatna.
A probléma az hogy a mai világban a nők adják a keresletet és mi adjuk a kínálatot.
Ugyan az mint egy áruházláncnál van, hogy azt árulnak amit megvesznek az emberek.
Hiába akarnál te jobb minőségű terméket, csak a rossz van mert az kell az embereknek, azt veszik.
Mivel a nők döntenek arról hogy kit választanak a sok száz jelentkezőből , ugye ők se a minőségre fognak menni hanem hogy milyen jól néz ki vagy, mennyi pénze van.
Sajnos ez ellen nem tudunk mit tenni mi férfiak semmit, és lehet nem is kell.
Én úgy tapasztalom a párkeresésem során hogy azok a nők akik ilyen beállítottságúak, nem tudnának megfelelő partnerek lenni egy hosszútávú kapcsolatban.
Szóval csak azt tehetjük hogy keressük azt a lányt aki az embert fogja bennük szeretni, és mi fogunk neki tetszeni nem az alfaként emlegetett egyének.
Vannak még ilyen lányok, csak kitartónak kell lennünk hogy megtaláljuk őket :)
Mivel igazán egy ember ismer, de neki az voltam.
Bár szerinte sok nőnek az lennék csak senki nem ismer :)
Mindenkinek magának kell eldönteni milyen társat szeretne.
Az én tapasztalataim azok hogy jól kinéző, relatíve pénzes, és egyéb felszínes tulajdonságokkal rendelkező férfiak ritkán főnyeremények belülről hosszútávon :)
Azt tudom hogy az a nő aki akár egy kicsit is megismer és a klasszikus értékekre van szüksége, annak én leszek a főnyeremény , mert hozzám hasonló ember nagyon nagyon nagyon kevés van,és ezt ő is fogja látni.
Már egy nő volt ilyen, ő majdnem 7 évig volt a párom ;)
Én mindenkinek azt kívánom találja meg a hozzá való férfit vagy nőt.
Ha te olyan férfit szeretnél mint amit leírtam, nincs azzal semmi baj, de remélem nem fogsz csalódni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!