Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan átlagos 40 alatti nők, akik nem traveladdictban szenvednek? Most ne a 8 osztályt végzett, 12 órázó gyári operátor Marikát írjátok.
Mindenki arra kolti a penzet, amire szeretne, teged ez miert zavar?
Valaki iszik, dohanyzik, draga hobbija van stb valaki meg utazik, ha megtehetik, miert ne? En is imadok utazni, voltam rengeteg helyen mar es mindent magamnak alltam, nem az aktualis baratom. Mindent felesben fiztunk.
Es igaza van az egyik valaszolonak, utazni olcso, csak mindennek jol utana kell nezni. Europan belul rengeteg repjegyet vettem mar 10 ezer ft alatt, valaki ennyiert eszik a mekiben.. vagy vesz 8 doboz cigit, ami elmegy egy het alatt.
Masfel eve Los Angeles-London repulejegyem 50 ezer ft volt, nagy boronddel, kajaval a gepen es elore foglalt szekkel. Ezek egyaltalan nem horribilis osszegek, egy hetes Balatoni nyaralas annyiba kerul lassan, mint ugyanennyi ido a spanyol tengerparton.
Én bőven 40 alatt vagyok, és nem vagyok traveladdict.
Alapvetően szeretek utazgatni, nyilván érdekel a világ, de nem vagyok addict egyáltalán. És láss csodát, soha semmit ezekből nem posztolok se instára, se egyéb helyekre :)
Ja és diplomás vagyok, "értelmiségi", ha úgy tetszik.
Van bőven, csak akkor nem luxusszállodában szállsz meg és nem étteremben eszel.
Egyébként miért zavar ez?
amugy a kerdesben meg nyugati meg del-europai orszagokrol
irsz, itt a kommentben meg mar balirol. nagyon nem egy kategoria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!