Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is felszínesek azok a nők, akik szinte kizártnak tartják, hogy összejöjjenek egy olyan férfival, akinek még nem volt barátnője?
Aranyos a szarkazmusod, de ez rólad sem mondható el annak ellenére, hogy ezt képzeled magadról.
Én a helyedben leszállnék a magas lóról, de ugye név nélkül lehet nagyon nagy szájúnak lenni.
Az a szerencse, hogy az ilyeneken csak szánalmasan röhögni tudok, mert valami frusztrációd van... Ahelyett, hogy leküzdötted volna a lelki nyomorod szarkazmussal palástolod.
Az ilyen ember mint te saját magán sem tud segíteni, mint a mellékelt ábra mutatja.
Megfogalmaztam, ha nem érted, nem az én problémám.
Ha nem érted/fáj a gúny, irónia,szarkazmus -nem az én problémám.
AZt meg tudod mondani, hogy mit kellett volna megindolkolni? Mert akkor nagyon szívesen válaszolok rá, kedves 54#-es.
A hiszti fogalmával pedig nem igazán vagy tisztában, szóval ha kellene egy felvilágosítás, akkor szívesen megteszem amit tudok.
Érdemi választ pedig nem igazán kaptam az 52#-es hozzászólásomra.
58-as, melyik választási lehetőségre nyomtál ebben a kérdésben:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
?
Nem láttam még a kérdést.
Szóval semmire.
Ha egy férfi nem a nőket hibáztatja, csak egyszerűen valamilyen oknál fogva nem jött neki össze az, hogy párt találjon akkor össze jönnék vele.
Szóval a talánra nyomtam, mert mindkettőt fenntartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!