Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is felszínesek azok a nők, akik szinte kizártnak tartják, hogy összejöjjenek egy olyan férfival, akinek még nem volt barátnője?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 24. 14:15
31/66 anonim válasza:
De nem erted mucika, hogy mennyire paradox?
32/66 anonim válasza:
Te nem érted Önkritikás, hogy 22-23 éves korig még nem gáz. 25 felett pedig azért nem volt az illetőnek senkije, mert valami nagyon nagy gáz van vele.
33/66 anonim válasza:
Es ki mondja, hogy gaz? Te? Ki vagy te?
34/66 anonim válasza:
Én csak egy földi halandó vagyok, te pedig az Önkritikás, de na :( Hát úgy mindenki akivel a kérdező találkozik.
35/66 anonim válasza:
Rendben draga.
Elobb olvasd el, mit jelent az onkritika.
36/66 anonim válasza:
Ezt kérlek írd már ki megint egy kérdésben! Hátha a válaszokból megtanulom.
Aztán ha esetleg nem jön annyi válasz mint szeretnéd, nyugodtan kezdj el pattogni, mint a múltkor!
37/66 anonim válasza:
Milyen multkor?
Bocsi kedves, nem vagyok itt allandoan, ahogy te.
38/66 anonim válasza:
Persze, Akármikor nyitom meg a gyakorikérdéseket, állandóan itt fröcsögöd a hülyeségeidet:D Kb két hétig nem léptem be, megnyitottam az első társkeresős kérdést, és ott szidtad a nőket:D
39/66 anonim válasza:
Muci, azt sem tudod ki vagyok.
Aranyos vagy, de szerintem keress egy uriembert, aki foglalkozik veled.
40/66 anonim válasza:
Alakulóban van Önkritikás, ne aggódj!;)
Te pedig foglalkozz a képzeletbeli barátnőddel, mert a végén elhagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!