Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy van hogy a nők mindentől sírnak?
Még mindig jobb, mint háborúkat indítani országok ellen és legyilkolászni egymást. Ilyen csak a férfiak fejében fordul meg...
A nők érzelmesebb, empatikusabb lények. Ennyi.
Én is sírós típus vagyok. A túlfokozott érzelmeim könnyekben manifesztálódnak, ennyi. Szerintem így adom ki a feszültséget. Ha egy számomra érzékeny témáról beszélek (vagy rendkívül dühös vagyok), van, hogy anélkül folyni kezd a könnyem, hogy valójában sírni "akarnék". A barátaim már megszokták, nálam ez természetes folyamat.
A párom meg csak mosolyog, ha együttlét után elbőgöm magam, mert tudja, hogy akkor nagyon jó volt :D :D
"A nők érzelmesebb, empatikusabb lények. Ennyi."
Tényleg nagyon vicces, de talán még viccnek is durva torzítás, mert a nőkben eddig egy hangyakakányi empátiát sem sikerült felfedeznem.
Valóban érzelmesek, ill. jobban kifejezik azt, dehogy együttérzés vagy hasonló legyen az kizárt.
Önzők és gátlástalanok, a férfiaknál sokkal durvább szinten, az empátiát hírből ismerik legfeljebb.
Két dolog miatt sírok. Ha valakit tényleg megszeretek és megbánt, vagy ha gyászolok. És ennyi.
És ez a kérdés úgy fos ahogy van
Minden , de minden egyes alkalommal nőlelkű férfiakat fogok ki, mind érzelgősek, túlaggódók, hisztisek.
És nem, nem egy tenyeres-talpas favágó ursula vagyok kockás ingben, millis hajjal
A nők érzelmesebb, empatikusabb lények. Ennyi"
Vagyis ezt az image-et akarjak fenntartani, hogy ne kelljen felelosseget vallaniuk.
36F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!