Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi olyan meghökkentő azon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi olyan meghökkentő azon, hogy előbb választanék egy csekélyebb súlyú bűncselekményért elítélt férfit, mint egy olyat, aki valaha is prostituálthoz járt?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 22. 09:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 anonim ***** válasza:
23%

"ez a hozzáállás másban is megmutatkozik, így olyannal nem jönnék össze"

Dehogy mutatkozik, dehogy mutatkozik...nem sok embert ismersz ez látszik.

2021. ápr. 23. 09:50
 72/87 anonim ***** válasza:
48%

68: "csupán számomra ezek az emberek bizonyos szempontból empátiahiányosak és alulfejlett érzelmi világúak. tudom, hogy nem mindenki ilyen érzékenyke, mint én "

Igen, én tőled érzékenyebb és empatikusabb nőt keresnék :)

30 felett szűz vagyok tehát nem voltam prostinál. De mindenképp olyan nőt keresek, aki megértené, ha egy nap már nem várom a csodát és mondjuk 36 évesen szeretném már megtapasztalni, milyen a szex. Az meg, hogy 37 évesen rám talál az igazi, azt 36 évesen nem fogom tudni előre.

Kérdés, hogy melyiket fogadja jobban, "37 évesen még sosem voltam senkivel" vagy "36évesen elvesztettem, igaz fizettem érte".

2021. ápr. 23. 12:47
 73/87 anonim ***** válasza:

72:

Egyiket se.

Bár ne így lenne, de sajnos ez van...

2021. ápr. 23. 12:55
 74/87 anonim ***** válasza:
30 évesen neked már most késő...menj el prostihoz minél hamarabb és ne várj a csodára. Férfiak vagyunk, nem kell hogy az első emlékezetes legyen csak legyél túl rajta, mert csak hátráltat a tudat hogy még nem csináltad. Ha eddig nem történt meg magától akkor később egyre kevesebb lesz rá az esély és ha olyan helyzetbe is kerülsz, csak beégés lesz belőle szóval jobb elmenni. Ha szégyenled a prostit akkor nem kell elmondani senkinek.
2021. ápr. 23. 15:53
 75/87 anonim ***** válasza:
0%
De sokkal gázabb ha 30 felett szűz vagy, mintha legalább egy prostihoz elmentél volna, mert egy nő sem fog együttérezni vagy megsajnálni vagy értékelni hogy eddig tartogattad magad.
2021. ápr. 23. 15:57
 76/87 anonim ***** válasza:
91%
oké, nyugtassátok csak magatokat, hogy ez teljesen oké, kicsit olyan érzésem van, mintha magatokat győzködnétek ilyen nagy elánnal :D
2021. ápr. 23. 16:28
 77/87 anonim ***** válasza:
8%
76: Akkor releváns a mondandód, ha 30 évesen szűz voltál még. Ellenkező esetben nem tudod, miről beszélsz.
2021. ápr. 23. 16:31
 78/87 anonim ***** válasza:
0%

de miért nem lehet ilyen preferenciàm, hogy prostizást élvezni tudó férfi, akinek nem okoz lelki problémát más testéért és a lehető legintimebb dologert fizetni, ami két ember között lehet, nem kéne?

mondom, nem tiltanám meg senkinek...tőlem aztán mehet kurvázni az egész szerencsétlen szűz 30+os gyikes osztag :D

2021. ápr. 23. 16:39
 79/87 anonim ***** válasza:
8%
78: Sajnos benned semmi empátia nincs, ezt már tudjuk.
2021. ápr. 23. 19:09
 80/87 anonim ***** válasza:
30%

Nem értem miért háborognak itt sokan..igen van akik szerint prostizni természetes, mások szerint meg nem és felkéne számolni..én sem szertnék prostizós férfival lenni, ha megtudnám életem szerelméről h prostihoz járt valószinű kevésbé tepernék utána mert igen sajnos más megvilágításba kerülne a személyisége..elfogadnám és tiszetelném mint embert továbbra is de mint férfi zuhanna a szememben..sok férfi hasonlóan érez akkor mikor megtudja h a párjának sok szexpartnere volt, így a legtöbb nő hazudik ahogy a prostizó férfiak is..ennyi..én nekem nem volt sok partnerem, így nem kérek olyat egy férfitól amit nem tudok teljesíteni(kevés ex,hűség).

A 35 éves szűz férfi esete más nyilván, neki valószínű nehéz az ismerekedés és kimaradt sok minden ami másnak nem..megérthető számomra..

2021. ápr. 23. 20:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!