Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi olyan meghökkentő azon, hogy előbb választanék egy csekélyebb súlyú bűncselekményért elítélt férfit, mint egy olyat, aki valaha is prostituálthoz járt?
Hát én ilyenen nem szoktam túl sokat gondolkozni, de kb. majdnem elhánytam magam, mikor egy randin közölte az illető, hogy hogyan prostizott.
Viszont a nagyobb gyerekem apjáról múltkor kiderült, hogy járt prostihoz és nem tartottam nagyon gáznak. Tudom, hogy vannak szükségletei és tudom, hogy nem tartja jó dolognak, de ... na ... hát igen, borzasztó dolog, de valahol meg érthető.
Volt prosti barátnőm is, nagyon fura volt, mikor elmondta, de semmi más nem jutott eszembe, mint az, hogy rohadtul sajnálom, hogy gusztustalan emberekkel is le kellett feküdnie.
63.-nak.
És ha az esküvőtök után derül ki? Vagy tényleg, ha apukád is volt már?
65ös, ha apukámról kiderülne, kivsit szomorú lennék, mert nem ilyennek ismerem, de mivel a szülőm, akit feltétel nélkül szeretek és természetesen nem akarok vele kapcsolatot, túllépnék rajta.
a páromról meg nem derülne ki ilyen, mert ilyen lelki világú emberrel nem jönnék össze. persze amíg nem ismerem jól, lehet 1-2 hónap után kiderülhet ilyen, akkor valószínűleg szakítanék. de szerencsére nem voltam ilyen helyzetben, de ha valahogy mégis ilyenbe kerülnék és szeretném, nem hiszem, hogy szakítanék. de mint mondtam, ez a hozzáállás másban is megmutatkozik, így olyannal nem jönnék össze
66.
"...de mint mondtam, ez a hozzáállás másban is megmutatkozik, így olyannal nem jönnék össze"
Azt hiszed, hogy pszichopaták, incelek, perverzek, meg nyomorékok járnak oda?
Egyetemista srácok között szokás, hogy csapatosan mennek 1 lányhoz, és egymás után 6-8 srác megrakja. Nem vicc! Akkor nem kell diplomás srác, mert lehet, hogy ő is volt?
67es, nem mondtam, hogy minden prostizó férfi pszichopata és/vagy incel, nyomi, perverz. elhiszem, hogy sok "normális" ember is jár.
csupán számomra ezek az emberek bizonyos szempontból empátiahiányosak és alulfejlett érzelmi világúak. tudom, hogy nem mindenki ilyen érzékenyke, mint én és mint sokadszorra mondom, nem is várom el senkitől, hogy ne menjen, csak nem akarnékk ilyen pasitól semmit.
Valahol nagyon el vagytok ti tájolva emberek! Úgy beszéltek a prostitúcióról, mintha az a nőnek valami hatalmas kínszenvedés lenne, egy valóságos tragédia minden aktus.
Csakhogy ez rohadtul nem így van. Elárulok egy nagy titkot:
Magyarországon mindig van munkalehetőség. Pocsék munkák, az igaz, de vannak. A gyárakba például folyamatosan keresnek embereket.
Na mármost ez a lehetőség bármelyik prosti számára is elérhető lenne. De nem választják!
Értjük, hogy ez mit jelent?! Hogy KEVÉSBÉ ROSSZ a szex egy nemvonzó személlyel, mint a gyári munka.
Szóval ne csináljunk már úgy, mintha a szolgáltatást igénybe vevők valami gonosz emberek lennének, a prostik meg az áldozatok! Ha annyira teher lenne, nem csinálnák.
A gyengébbek kedvéért mégegyszer:
KÖLCSÖNÖS BELEEGYEZÉS. Szóval milyen empátiahiányról beszélünk!?
Ui: tudom a GYK szellemi szintje alsórangú, de itt most az önként vállalt prostitúcióról beszélünk.
Nem kell a nőket félteni, meg ahogy a #69 is írja, sokak önként lépnek erre az útra. Plusz ezek közül simán válogatnak a kuncsaftok között, szóval nem feltétlenül fekszenek össze, akik "gusztustalan emberek".
Egyik ismerősöm mesélte (bakankcslistáján volt ez is, hogy egyszer elmegy prostihoz), hogy akinél volt, hogy ő sem fogad ám mindenkit. Házhoz kellett menni a lányhoz, és ahol lakott, ott volt kamera, és azt mondta, ha olyan személy jön, akihez nincs kedve, egyszerűen nem engedi be.
Akkor még ott vannak azok az egyetemista lányok is, akik szeretik a sexet, és ha még fizetnek is érte, akkor miért ne mennének bele, ha az illető nem egy lepukkant valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!