Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi olyan meghökkentő azon, hogy előbb választanék egy csekélyebb súlyú bűncselekményért elítélt férfit, mint egy olyat, aki valaha is prostituálthoz járt?
35: "Mindenki azt vár el amit akar, csakis rajta áll, hogy milyen szempontok alapján választ."
Én hogy kezdtem a 34-es hozzászólásomat?
"Mindenki úgy szabja meg az elvárásait, ahogy akarja."
Most nem értem, hogy mibe kötöttél bele.
Aztán leírod, hogy a párkapcsolatok nem piaci alapon működnek, majd gyakorlatilag bebizonyítod, hogy DE, piaci alapon működnek. Kereslet és kínálat.
Egyáltalán fogalmazzuk már meg, hogy mit jelent a "piaci alapú működés"! Mert az én szememben minden olyan jelenség beletartozik ebbe a fogalomba, ahol
- valamilyen szempontok alapján értékek kerülnek meghatározásra
és
- valamilyen cserekapcsolat történik (vagy csak szeretnék, hogy történjen).
Számomra ebbe a meghatározásba a párkapcsolatok tökéletesen beleillenek. Nem véletlenül hívja a köznyelv is "húspiacnak" és hasonlónak!
Most csak erre reagálok:
"Nem mindenkinek a szex az élete."
Pontosan! Ezért kéne kiirtani a megcsalás fogalmát is! ugyanis ha két ember jól érzi együtt magát, törődnek egymással, és az egyik szexmániás a másik meg beérné heti eggyel is, akkor mindketten csalódnak, mert egyik túl sokat, a másik túl keveset kap, és a végén erre mehetnek rá, ellenben, ha a szexmániás fél mondjuk úgy legálisan szexelhetne mással, máris nem lenne gond. De ezt sajnos a társadalmunk többsége nem képes belátni.
Tehát éppen arról van szó, hogy a monogámiát ilyen formában a felszínes emberek tartják fent, akik birtokolni akarnak, és nem azt nézik a párjuknak a jó, egy valóban mély érzésű ember az tenne a megcsalásra nagy ívben, pont mert tudná, hogy van a szex meg a párja és ez két külön dolog.
45.-nek.
Ha éhes vagy, és enni kapsz, egyél! Utálod a főzeléket? Akkor várd a fácánt...ami lehet sosem lesz.
Semmi gond kérdező!
TE, keress egy sittest, akit csak a cellatársa farkalt, a többi nőnek meg megmaradnak a prostizó menő pasik! Sportolók, celebek, gazdagok, dokik, jogászok, ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!