Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi olyan meghökkentő azon, hogy előbb választanék egy csekélyebb súlyú bűncselekményért elítélt férfit, mint egy olyat, aki valaha is prostituálthoz járt?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 22. 09:29
21/87 anonim válasza:
A nőknek egyszer adnék be egy gyorsan lebomló (maradandó kárt nem okozó) tesztoszteron injekciót, ha néhány néhány órára szeretnék megtapasztalni milyen férfinak lenni és milyen többször annyit gondolni a szexre állandóan, mint amihez ők nőként hozzá vannak szokva.
22/87 anonim válasza:
0% ...ilyenkor mindig tudom, hogy igazam van, és egy pár nő magára ismert. >:)
23/87 anonim válasza:
A nők nem azért nem dugnak mindenkivel, mert nem kívánják a szexet, hanem mert a többséggel rosszabb a szex, mint a saját kezükkel.
24/87 anonim válasza:
A kisebbséggel meg jobb, de azokkal nem dugnak, mert csúnya nyomi :D
25/87 anonim válasza:
Most ez hogy van? A jóképű magabiztos férfiak bénák az ágyban? A csúnyák meg jók? De ha nem szexelnek velük, akkor honnan tudják, hogy jók? Önjelölten minden pasi jó mindenben. :D Meg akkor végső soron senki nem szexel senkivel? Nincs ez átgondolva.
26/87 anonim válasza:
Nekem nem meghökkentő de elég gáz
27/87 anonim válasza:
25. Neki mindegy mit beszél, csak nagyot akart mondani és minél több férfit alázni a válasszal.
28/87 A kérdező kommentje:
Senkit nem volt célom megalázni, pusztán megindokolva leírtam, hogy nekem miért nem fér bele egy prostizó pasi. Nagyon szomorú, hogy sokan annyira leértékelik magukat, hogy megelégednek egy fizetős szolgáltatással, ahelyett, hogy ismerkednének,időt és energiát fektetnének egy kapcsolat kialakításába. Ebbe az is beletartozik, hogy a külsőn való siránkozás helyett változtassatok magatokon, járjatok el mozogni, váltsatok öltözködési stílust, hajviseletet, vagy bármit magatokon, ami ahhoz kell, hogy legyen önbizalmatok, jól érezzétek magatokat a bőrötökben.
2021. ápr. 22. 11:12
29/87 anonim válasza:
28. Nem neked címeztem ezt, hanem a 23-as válaszolóra reagálva.
30/87 anonim válasza:
És a kettő miért zárja ki egymást? Miért ne lehetne ismerkedni, de néha évente egyszer vagy pár évente elmenni egy prostihoz is amikor épp nem jön össze az ismerkedés? Vagy esetlen egy hosszú kapcsolat után végre szabadon? Vagy esetleg több hónap eredménytelen ismerkedés és reménykedés után mikor az általad kívánt csaj közli hogy nem akar tőled semmit vagy lelép másik pasival?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!