Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi olyan meghökkentő azon, hogy előbb választanék egy
csekélyebb súlyú bűncselekményért elítélt férfit,
mint egy olyat, aki valaha is prostituálthoz járt?
mondjuk hála égnek van egy csomó se nem prostizó, se nem bűnöző pasi, nem hiszem, hogy bárki valamelyik kategóriára lenne mindenképp rászorulva :d
2021. ápr. 22. 16:14
49! Valamelyik válaszoló itt okoskodott, hogy rossz a kajás hasonlat. Nem nem az, a szex egy biológiai szükséglet, az állatok is csinálják, ahogy az evést is. Nem kell kívánni a másik felet, pláne nem szeretni, hogy sexelj vele.
2021. ápr. 22. 16:16
a szex biológiai szükséglet, de nekünk van öntudatunk, tudjuk, jogy a másik félnek is vannak érzései és jó esetben empátiával is rendelkezünk. emiatt tartom érzelmileg sivárnak és kiábrándítónak azt a férfit, aki oké, hogy fizikaileg élvezni tudná, de nem taszítja a másik testének lelketlen kihasználása ami rossz érzés a másik félnek.
2021. ápr. 22. 16:23
53! Te miről beszélsz? Miért "lelketlen kihasználás" igénybe venni egy szolgáltatást?
Akkor ennyi erővel mindenkinek kihasználjuk a testét, aki nem szellemi munkát végez?
2021. ápr. 22. 16:29
54.-nek.
Igen! Akkor ezek a csajok ne járjanak fodrászhoz, és véletlenül se vegyenek Ájfost! [link]
2021. ápr. 22. 16:38
a gyerekmunka természetesen szintén elítélendő...
szerintem a szex egy sokkal intimebb, megrázóbb, kiszolgáltatottabb dolog, vagy szolgáltatás ha a szexmunkáról beszélünk, mint az, ha az ember "normál" szolgàltatást nyújt, akár fizikai, akár szellemi munkáról legyen szó.
a témáról írtam le a véleményem, számomra pl miért rohadtul taszító egy prostizó férfi, tőlem aztán mindenki azt csinál, amit akar
2021. ápr. 22. 17:56
Nem értem, mi a baj a prostizással.
Két ember kölcsönös beleegyezéssel azt csinál a hálószobában, amit akarnak.
Vagy nem ezt szokták mondani a homoszexuálisokkal kapcsolatban is?
Nem értem én ezt a világot... Buzulni elfogadott, nőket dugni pénzért nem...
2021. ápr. 22. 19:18
Férfiként abszolút megértem a kérdező álláspontját. A férfiak döntő többsége is inkább választana egy olyan nőt,aki pl.részt vett egy autólopásban fiatalon,mint aki néhány hónapig prostiként dolgozott.
2021. ápr. 22. 21:34
Szóval szerinted ha valaki 35 évesen még szűz, az maradjon is az, nehogy prostizzon, miközben te valószínűleg ennyi idősen nem vagy szűz. Ez kicsit olyan, mint amikor a jóllakott Döbrögi 3 fogásos vacsorája után megvetően elítéli aki éhség miatt kenyeret lop.
2021. ápr. 22. 22:01
És ha a férjed, a gyereked apja mondja majd el, hogy fiatalon volt? Vagy apud? Vagy a tesód? Vagy a legjobb barátNŐd? (Igen, nők is járnak!)
2021. ápr. 22. 22:03
Kapcsolódó kérdések: