Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan nők, akik eltekintenek attól, ha egy 30 év feletti férfi a szüleivel él?
Szerintem ez ennél bonyolultabb dolog. Manapság sajnos egyre gyakoribb az, hogy bár lenne rá igény, de anyagilag nem engedhetik meg maguknak a párok, hogy egy teljesen külön, független lakásba költözzenek. Azt gondolom, hogy a végső cél a nem mindegy, hogy örökre ott tervezed (tehát több generáció együttélését) vagy addig, amíg nincs lehetőséged a változtatásra.
Véleményem szerint ez utóbbi nem ciki, mert sajnos ez a mai valóság, de az megint más téma ha valaki azért nem költözik el, mert neki így “kényelmesebb” meg nem tud önállósodni, mert az viszont gáz.
Bőven léteznek, személy szerint nem is értem. Például a párom 32 éves öccse, aki nem néz ki jól, a személyisége is rettenetes, és simán keres annyit, amennyiből megélne egyedül, de nem hajlandó elköltözni az anyjától a másfél szobás panelból (és nem segít az anyjának se anyagilag, se máshogy, csak élvezi a kiszolgálást és gyűjtögeti a pénzt a legújabb kütyükre). Voltak komolyabb kapcsolatai is normális, csinos nőkkel (az egyikhez egy időre oda is költözött) + sok alkalmi, és ahányszor látogatóba megyünk anyóshoz, mostanában mindig másik csinos csaj jön ki a szobájából köszönni.
Vagy ott van unokatestvérem, aki már 40 elmúlt, otthon lakik (bár ők pénzesek, szóval inkább hasonlít a házuk a kettes által linkelthez, mint a fentebb említett panelhez), nem dolgozik, maximum néha alkalmi melókat, a segge alá pakolnak mindent a 60+os szülei, és 20 évvel fiatalabb, szép barátnői szoktak lenni. Mondjuk ő elég jó pasinak számít, ha csak a külsőt nézzük.
"Miért jobb egy albit vagy hitelt nyögő pasi, mint az olyan, aki egy nagy házban él a normális szüleivel?"
Akármilyen normálisak, a te szüleid, nem az enyémek. Nekem idegenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!