Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni férfiak miért arra buzdítják a nőket, hogy sikertelen csóró csúnya tanulatlan pasikat kell keresni, mert ők a jó emberek?
Szia!
Én itteni férfi vagyok, és nem buzdítok senkit sem ilyenre.
Ellenben az olyan kérdezőket, mint Te, felszínesnek tartok, mert általánosságokban ír hülyeségeket.
Ha megnézed a kérdezők neveit, illetve az írások stilusát, abbol láthatod, hogy több kérdést sokszor ugyanaz az ember tesz fel.
Van, aki napi 2-3 kérdést is gyárt...
Nem ezek alapján kéne véleményt levonni.
Talán 1-2 ilyen férfi van ezen az oldalon, a többség ellenben azt állítja, hogy ha a hiperszuper külsejű pasiknál nincs szerencséjük a nőknek, akkor esetleg meg lehetne próbálkozni az átlagos külsejűekkel is, mert köztük is vannak értékesek. Sőt, az is igaz mindkét nemre, hogy a külső és a belső tulajdonságok összessége határozza meg a vonzerejét, tehát egy kevésbé szép nő, vagy egy nem kimondottan maszkulin külsejű férfi akár jobb személyiségjegyekkel is rendelkezhet, mert valahogy neki is boldogulnia kell a társkeresésben. Ettől függetlenül vannak helyes, szuper személyiségű férfiak és csúnya, rossz személyiségűek is, ahogy ugyanez igaz a nőkre is.
A másik oka annak, hogy itt ilyeneket olvashatsz, az hogy vannak nők, akik meg az "adtam ilyen pasiknak is esélyt, ahogy a barátnőim is, de kiderült, hogy rothad a személyiségük, bezzeg a jóképű férfiak között még nem találkoztam ilyennel" mesével jönnek, ezeknek egyfajta ellenpontja az ilyen válasz. Szóval nem kell mindent komolyan venni, amit itt olvasol. Kezeld csupán egy véleményként.
Hány százalékát ismered a mai nőknek? És melyik életkorban? Regionálisan hol élnek ezek a nők, akiknek 90%ban ez fontos? Ha saját tapasztalatod van erről, kérlek írd meg, hogy mekkora volt a megkérdezettek köre, és hogy mennyire reprezentálja a mai nők összességét.
Ha nem saját, akkor honnan van ez az adat?
Mindenkinek jogában áll azt keresni aki tetszik neki.
Van az a pénz....
Már megint ez a baromság? Senki, mondom senki sem állítja, hogy a ronda/csoró/kituggyamijjen pasik aranylelkűek lennének.
Ti fordítjátok ki mindig azt az érvelést, hogy sokkal nagyobb eséllyel lesz normális, tartós kapcsolatotok, ha nem olyan fickóra pályáztok, akikért szó szerint állnak sorban a nők. De komolyan mondom, egyszerűen nem értem, mi nem lehet ezen ezen felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!