Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tanulatlan szép lányok könyebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanulatlan szép lányok könyebben összejönnek csúnya fiúkkal?

Figyelt kérdés

Van egy bolt ahol van egy gyönyörű lány.

Hosszú, selymes barna haj amit általában hátrafog a pakolás miatt.

Őzike szemek

Babaarc

170 centi magasság

Vékony, de mégis formás..

cicagatyában szokott lenni és az a látvány huh....

Gondolkoztam rajta, hogy kezdeményezek (mintha többször nézett volna vissza, és mosolygott is) de szinte biztosra vettem, hogy van pasija.. NA DE HOGY ILYEN?!?!!

Láttam egyik nap zárásnál várja egy ilyen nyomigyerek... mondom biztos unokatesó, testvér, rokon, vagy bármi.. de megcsókolta

Kb. 175 centi magas, alig volt magasab... zsíros göndör haj, és vagy 90 kiló, tiszta túlsúly volt... gatyában kb. 32-es hosszúságú kellett volna neki, de szinte taposott azon a gatyán, eszméletlen trampli öltözék volt

2020. okt. 4. 16:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
45%
Sajnos nem tudom.
2020. okt. 4. 16:10
 2/17 A kérdező kommentje:
XDDDDDDDDDDDDDDDDD akkor minek válaszolsz
2020. okt. 4. 16:10
 3/17 anonim ***** válasza:
17%
pénze biztos volt, a tanulatlan, jövőképpel nem rendelkező lányoknak, akinek a karrierépítés ebben teljesedik ki ez pont elég
2020. okt. 4. 16:12
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
Pont, hogy nem.
2020. okt. 4. 16:15
 5/17 anonim ***** válasza:
17%
Pénzes lehetett a dagi srác.
2020. okt. 4. 16:21
 6/17 anonim ***** válasza:
38%
Csúnya férfiakkal csúnya nők sem jönnek össze.
2020. okt. 4. 16:25
 7/17 A kérdező kommentje:
hát pedig a két szememmel láttam
2020. okt. 4. 16:28
 8/17 anonim ***** válasza:
36%
A nők akkor jönnek össze külsőre előnytelen férfiakkal (és azzal ugye mindannyian tisztában vagyunk, hogy a nők a férfiak 80+ százalékát bűn rondának tartja), ha az valamiért megéri nekik.
2020. okt. 4. 16:30
 9/17 anonim ***** válasza:
9%
...vagy ha még nagyon fiatalok és hisznek a szerelemben. Majd a szép kislány is felfedezi a saját "értékeit".
2020. okt. 4. 17:05
 10/17 anonim ***** válasza:
47%
Ha gazdag az ürge, akkor igen.
2020. okt. 4. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!