Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen emberismerettel lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen emberismerettel lehet őszintén kommunikáló párt találni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Milyen emberismerettel lehet olyan párt találni, aki őszintén kommunikál párjával, ha a kapcsolatban problémája van, azt nem a családjával és barátaival beszéli meg?

Túl sokat tapasztaltam olyat, hogy a másik fél valamit félreértett, gondolt valamit, de ezt nem osztotta meg, hanem csak azután, miután jól kitárgyalták a családdal és barátokkal. A hamis elgondolását a szituációról tényként mondta el, mintha igaz lenne és persze hogy csak és kizárólag olyan véleményt kapott, amelyek az ő igazát támasztották alá.

A nagy probléma csak az volt, hogy ő gondolt valamit, ami nem volt igaz.

Sok szituációra igaz ez.

Másik probléma pedig, amikor szakítás után az egyik fél a másik fél ócsárlásába kezd, a lehető legtöbb ismerőst keresve fel, zúdítja igaznak vélt rágalmait.

Miképpen, hogyan lehet kiszűrni, hogy az ember ne ilyen illetővel kösse össze az életét?

2021. ápr. 16. 13:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Olyan emberismerettel, amik ezeket szűrik.

Az amúgy megvan, hogy a rágalmazásainak néha van alapja? Vagy eddig se terjed az önismeret?

2021. ápr. 20. 08:49
 22/23 A kérdező kommentje:
Nem beszéltem rágalmazásról egyrészt, másrészt pedig nem tudok arról, hogy ismernél engem, vagy exemet, múltbeli párkapcsolatomat. Ilyen módon csak feltételezés, hogy "van alapja".
2021. ápr. 22. 11:12
 23/23 A kérdező kommentje:
Várom akkor, hogy mi volt az alapja, ha már ennyire ismersz, kifejtheted.
2021. ápr. 22. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!