Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet az, hogy az alfák vagy vagányabb dominánsább jo pasik azok akikkel szenvedélyes a kapcsolatom, hatalmas tüz stb, es ha normális rendes sracokkal ismerkedem azok szórakoznak velem es nem látnak bennem semmit?
Általában a szerelmeim/párjaim mindig ezek a macsobb rosszfiuk, de olyan szinten dúl bennük a feszültség értem, hogy mindig elgyengülök, hatalmas szenvedély, rengeteg közös élmények, kalandok, izgalmak, de nem komoly kapcsolatra(pl házasság)valók, így rendre ismerkedem inkább mindig átlag vagy átlag alatti(csúnyább) srácokkal, mert veluk hosszabb komolyabb lenne gondolom(habár lehet tévedek egy hatalmasat..), és tényleg kedves vagyok velük, udvarias, nyitott vagyok (néha talán tul nyálas is), ők meg tök primitiven ki akarnának használni, 1 randi utan feljonni, lekezelőek szinte, olyan mintha abszolut nem érdekelném őket.
Igy most is "szívok" egy jo pasival, irto jo a szex vele, nagyon jo a kiállása, igazi férfi, nagyon imádom őt, és hát ő sem lesz egy komoly kapcsolatom sztem sokáig nem egy "holtomiglanos" srác.
Az atlag normál vagy csunya pasikban nincs tesztoszteron vagy ami hajtja, szenvedély, nem veszik észre a nőt, nem tudnak szexelni sem?
Alacsonyabb lenne az EQ?
Hogyan lesz komoly kapcsolatom, kit keressek, milyen tipust?
(Nem ismerkedés kategoria)
Csukva tartanám az ajtot de ido mulva meggyengülök!
Plane igy eleve, hogy normalisnak ugysem kellenék ennyire!!
Pontozzatok le, nem érdekel.
Figyi kérdező. Nem tudom neked elhinni, hogy aki után a "rosszfiúk" kaparnak vért izzadva (ahhoz meg ugye kell egy szint kinézetre), azt a "jófiúk" le sem sz*rj*k. Elárulom, ha van is aki lesz*r, a "jófiúk" közül is van akinek meg tudod dobogtatni a szívét - annyi különbséggel, hogy nem lesznek olyan hevesek, nyomulósak mint a "rosszfiúk". (Ettől a jófiú-rosszfiú hülyeségtől amúgy a hideg futkos a hátamon.)
Szerintem a határozott, céltudatos "jófiúkat" keresd akkor (ha már ragaszkodsz ehhez az általam fentebb véleményezett koncepcióhoz). Csak utána ne az legyen, hogy félremész egy "rosszfiúval", és akkor megint ott vagy ahonnan elindultál.
Akkor kérdező tisztázzuk!
Vannak a jófiúk, akik azokat a férfiakat takarják akikhez nem vonzódsz, és vannak a rosszfiúk, akik pedig a vonzóak számodra.
Akikhez vonzódsz azokat vonzod be, ezért tapadnak rád a rosszfiúk, és akikhez nem vonzódsz, csak nyitni próbálnál feléjük (aminek semmi értelme nincs) pedig tojnak a fejedre, mivel azokat nem tudod bevonzani csak taszítani, a saját vonzalmad nem feléjük húz és ez úgyis villámgyorsan kibukik. Szinte senki sem akar olyanokat meghódítani aki amúgy tojik rá.
Ezért nem fogod érdekelni a rendes jófiúkat, mert a szemeden látszik hogy ők nem bízhatnak benned (vélhetően), és ez taszítja őket.
Tehát lényegtelen hogy hosszútávra milyen megbízhatatlanok, az alfákat kell választanod, és "betörnöd" ahogy a többi nő is teszi, semmi keresnivalód nincs a többieknél
Azaz mi van 46? Összefoglalnàd lègyszi?
44 . De pedig igy van:( a "link" sràcok tapadnak, most is olyannal vagyok akivel bele se merek gondolni komolyba!, és de ő meg kitart mellettem es akar. Es hiába randiztam kicsit csendesebb csúnyácskább sráccal, aki sehol nincs a jo pasi kinezettol plusz legalisans zorgalmasan dolgozik, sztem komoly kapcsolatra is való, es mégis lekezelt, szexet akart csak es simán legyintett is rám. Azaz ha nem jöhet fel(elso randizások alatt ment ez!), akkor szia. Es dobott is!
Es el vagyok hűlve attol, hogy viszont a párom, aki valodi ösztönös férfi, vadász, bárkit megkaphatna tipusu(nekem megbizhatatlan) srác, pedig ezzel szemben, elragad lecsap ràm hatalmas elánnal, és megy a szenvedély köztünk és akar folyamatosan hévvel. Miközben bennem meg a folyamat vészjelző ég mellette.
A kettő nekem ég és föld. Es error. Nem értem!
45 szoval arrol lenne szo hogy engem a rosszak vonzanak valojában tudatalatt? Mikozben én egy rendes normalis kapcsolatra vágyom es komolyan amikor már csak meglátom a masikat hogy na ez is csak egy "csődör" en már azonnal behúzom a kéziféket
Már megbocsáss, de te vagy hülye vagy vagy troll. Ha jelez a vészjelző minek vagy vele? Mondom én, hogy nálad is vannak gondok, de csak nem akarod elfogadni. Akit meg a normális pasik csak szexre akarnak meg úgy áblokk mindenki, annak érdemes elgondolkodnia, hogy reális-e az önképe. Mi a helyzet az önkritikával? Tudod, nagyon sokat tehetnél, hogy ne szenvedj. Mondjuk, nem is tudom...
Ne legyél hülye és ne legyél ilyen pasikkal! Meg menj pszichológushoz, mert láthatóan önértékelési gondjaid vannak, amit valszeg meg is érez a normálisabbja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!