Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet az, hogy az alfák vagy vagányabb dominánsább jo pasik azok akikkel szenvedélyes a kapcsolatom, hatalmas tüz stb, es ha normális rendes sracokkal ismerkedem azok szórakoznak velem es nem látnak bennem semmit?

Figyelt kérdés

Általában a szerelmeim/párjaim mindig ezek a macsobb rosszfiuk, de olyan szinten dúl bennük a feszültség értem, hogy mindig elgyengülök, hatalmas szenvedély, rengeteg közös élmények, kalandok, izgalmak, de nem komoly kapcsolatra(pl házasság)valók, így rendre ismerkedem inkább mindig átlag vagy átlag alatti(csúnyább) srácokkal, mert veluk hosszabb komolyabb lenne gondolom(habár lehet tévedek egy hatalmasat..), és tényleg kedves vagyok velük, udvarias, nyitott vagyok (néha talán tul nyálas is), ők meg tök primitiven ki akarnának használni, 1 randi utan feljonni, lekezelőek szinte, olyan mintha abszolut nem érdekelném őket.

Igy most is "szívok" egy jo pasival, irto jo a szex vele, nagyon jo a kiállása, igazi férfi, nagyon imádom őt, és hát ő sem lesz egy komoly kapcsolatom sztem sokáig nem egy "holtomiglanos" srác.

Az atlag normál vagy csunya pasikban nincs tesztoszteron vagy ami hajtja, szenvedély, nem veszik észre a nőt, nem tudnak szexelni sem?

Alacsonyabb lenne az EQ?

Hogyan lesz komoly kapcsolatom, kit keressek, milyen tipust?

(Nem ismerkedés kategoria)

#átlag srácok, incelek nem vesznek észre
2021. ápr. 9. 22:35
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy ki felé nyitsz kérdező!

Ha olyanok felé nyitsz akik nem is igazán vonzanak, csakis azért nyitsz mert őket megbízhatónak gondolod, akkor csak csúnya pofáraesésekre számíthatsz. Senki sem akar kegyelemből párkapcsolatot, aki meg mégis, az olyan ember is

Legyél kedves és nyitott, de párkapcsolatot csakis a neked megfelelő embertől akarjál, mert csak akkor fog működni

2021. ápr. 9. 23:06
 22/51 anonim ***** válasza:
Igazából mondhatom, jó veled leszek, megcsalsz repülsz, örülnél?
2021. ápr. 9. 23:08
 23/51 anonim ***** válasza:
95%
Ez a kérdés szerintem is kamu ahogy 10-es írta
2021. ápr. 9. 23:16
 24/51 A kérdező kommentje:

Beszeltem már rendorpszichologussal :D

Ő azt mondta valszeg azert őket vonzom mert arra fokuszálok hogy mit nem akarok.

Igy fokuszt váltottam. Fokuszálok az incelekre..akiknek még a szemében is latszik az az üresség felém..egy ujjukat nem mozditanák meg ertem..sot.

2021. ápr. 9. 23:54
 25/51 anonim ***** válasza:
94%
Trollkérdés, ne etessétek...
2021. ápr. 9. 23:56
 26/51 A kérdező kommentje:

Aki ilyeneket benyög pont az a troll.

Es nem segit semmit.

Érdekes hogy valakik annyira csőlátásuak csak hogy ha bármi attol eltéröt tapasztalnak, error. Es benyögik hogy kamu.

Pedig az elet rendesen színes. Es nagy dolgokat hoz.

Elàrulom azoknak akik nem tudnák.

A normalis inceleknek gondolom.

Valszeg mégiscsak nekem lesz igazam. Hogy az atlag pasik es alatta levők EQ ja alacsonyabb.

2021. ápr. 10. 00:13
 27/51 anonim ***** válasza:
100%
Khm hát nőként mondom, hogy (ha nem troll a kérdés), akkor nagyon felületes vagy kérdező. EQ az nulla, önismeret szintén.
2021. ápr. 10. 00:14
 28/51 anonim ***** válasza:
67%
Utolsó 2 mondattal aláírtad, hogy ilyen pasit keresel és/ vagy ilyennek fogod látni (akiket átlag pasinak vagy alatta lévőknek definiálsz), ez előre el van döntve, már bocsánat.
2021. ápr. 10. 00:17
 29/51 anonim ***** válasza:
94%
Pff kamu.... Egy nő sosem tesz olyan kijelentést hogy " az incelek érdekelnek" :)) Az incel egy negativ jelző...
2021. ápr. 10. 00:31
 30/51 anonim ***** válasza:
100%
#29 normális nő eleve nem is használja az incel szót (mondom ezt nőként), ezt a pasik magukra találták ki, és csak a netes világban működik, én élőben még soha nem találkoztam "incel" pasival.
2021. ápr. 10. 00:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!