Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet az, hogy az alfák vagy vagányabb dominánsább jo pasik azok akikkel szenvedélyes a kapcsolatom, hatalmas tüz stb, es ha normális rendes sracokkal ismerkedem azok szórakoznak velem es nem látnak bennem semmit?

Figyelt kérdés

Általában a szerelmeim/párjaim mindig ezek a macsobb rosszfiuk, de olyan szinten dúl bennük a feszültség értem, hogy mindig elgyengülök, hatalmas szenvedély, rengeteg közös élmények, kalandok, izgalmak, de nem komoly kapcsolatra(pl házasság)valók, így rendre ismerkedem inkább mindig átlag vagy átlag alatti(csúnyább) srácokkal, mert veluk hosszabb komolyabb lenne gondolom(habár lehet tévedek egy hatalmasat..), és tényleg kedves vagyok velük, udvarias, nyitott vagyok (néha talán tul nyálas is), ők meg tök primitiven ki akarnának használni, 1 randi utan feljonni, lekezelőek szinte, olyan mintha abszolut nem érdekelném őket.

Igy most is "szívok" egy jo pasival, irto jo a szex vele, nagyon jo a kiállása, igazi férfi, nagyon imádom őt, és hát ő sem lesz egy komoly kapcsolatom sztem sokáig nem egy "holtomiglanos" srác.

Az atlag normál vagy csunya pasikban nincs tesztoszteron vagy ami hajtja, szenvedély, nem veszik észre a nőt, nem tudnak szexelni sem?

Alacsonyabb lenne az EQ?

Hogyan lesz komoly kapcsolatom, kit keressek, milyen tipust?

(Nem ismerkedés kategoria)

#átlag srácok, incelek nem vesznek észre
2021. ápr. 9. 22:35
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:

Fentebb irtam már 6 szor

Normalis rendes jofiu incel atlag vagy atlag alatti vagy csúnyább.

Gondoltam egy szoval irom a tovabbiakban.

Koszi a válaszokat. Semmi ertelmük nem volt.

2021. ápr. 10. 00:58
 32/51 A kérdező kommentje:
Bennük miert nincs szenvedély akkor? Az alfákban miert van? Ha ez nem az EQ tol függne?
2021. ápr. 10. 00:59
 33/51 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Ne klisék alapján próbálj választani!
2021. ápr. 10. 06:31
 34/51 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek van egy zsánere, hát, te olyanokat is vonzol be. Már ha igaz, mert nem túl nőiesen írsz, már bocs. :D
2021. ápr. 10. 09:42
 35/51 A kérdező kommentje:

Szoval en vonzom be az alfákat/rossz sracokat, mert csak nekik vagyok zsánere?

En nem akarok szenvedni.

Másban miert nincs meg felém ez az Akarom erzés csak bennük?

2021. ápr. 10. 11:26
 36/51 anonim ***** válasza:
alfak es incelek.... :))) ne etesd a nepet jo ember!! Egy no nem hasznal ilyen jelzoket
2021. ápr. 10. 11:28
 37/51 A kérdező kommentje:
Nem a jelző a lenyeg. Ezeket csak gyűjtőszavaknak használom fentebb irtam hogy kb az osszes tipust sorolhatnam csak hosszu kiirni!
2021. ápr. 10. 11:32
 38/51 A kérdező kommentje:

Hogy nem lehet ezt felfogni.

Millio tiousu srac van de 2 kategoria. Rossz es jo.

A rosszaknak kellek csak!!

Ez a bajom. Igy ertheto??

2021. ápr. 10. 11:33
 39/51 A kérdező kommentje:

A bűnőző rosszarcu seftelos rafkos zsivány vagy extra helyes nőcsábász megbizhatatlan meg sorolhatnám srácok kaparnak csak de kb vért izzadva.

Akikkel komolyat meg hosszu tavot ne is tervezzek.

De kuzdenek mintha az életuk mulna rajta aztan meg a tobbi. El sem akarnak engedni. Hanem kinoznak inkabb.

A normalisak meg le se sz.rnak!

2021. ápr. 10. 11:36
 40/51 anonim ***** válasza:

Kérdem én: És ezek után úgy gondolod, benned nincsen valami hiba? Ha úgy érzed, hogy a nem megfelelő úton jársz nem szégyen egy szakemberrel beszélgetni. Lehet, hogy van valami akár gyerekkori dolog, ami miatt ezt a mintát ismétled. Ugyanis érdekes módon ezek engem alig-alig találnak meg, ellenben a normális pasik igen.

Tény, hogy a nem kedvező partiknak csukva tartom az ajtót, ergo akkor inkább várok.

2021. ápr. 10. 11:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!