Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet az, hogy az alfák vagy vagányabb dominánsább jo pasik azok akikkel szenvedélyes a kapcsolatom, hatalmas tüz stb, es ha normális rendes sracokkal ismerkedem azok szórakoznak velem es nem látnak bennem semmit?
Általában a szerelmeim/párjaim mindig ezek a macsobb rosszfiuk, de olyan szinten dúl bennük a feszültség értem, hogy mindig elgyengülök, hatalmas szenvedély, rengeteg közös élmények, kalandok, izgalmak, de nem komoly kapcsolatra(pl házasság)valók, így rendre ismerkedem inkább mindig átlag vagy átlag alatti(csúnyább) srácokkal, mert veluk hosszabb komolyabb lenne gondolom(habár lehet tévedek egy hatalmasat..), és tényleg kedves vagyok velük, udvarias, nyitott vagyok (néha talán tul nyálas is), ők meg tök primitiven ki akarnának használni, 1 randi utan feljonni, lekezelőek szinte, olyan mintha abszolut nem érdekelném őket.
Igy most is "szívok" egy jo pasival, irto jo a szex vele, nagyon jo a kiállása, igazi férfi, nagyon imádom őt, és hát ő sem lesz egy komoly kapcsolatom sztem sokáig nem egy "holtomiglanos" srác.
Az atlag normál vagy csunya pasikban nincs tesztoszteron vagy ami hajtja, szenvedély, nem veszik észre a nőt, nem tudnak szexelni sem?
Alacsonyabb lenne az EQ?
Hogyan lesz komoly kapcsolatom, kit keressek, milyen tipust?
(Nem ismerkedés kategoria)
8 nem akarok linkelgetni de helybol latszik a különbség a pasik között(nem csak a külsőn),hogy ki melyik kategoriáju srác.
9#amugy ez bennem is bennem van hogy a normal atlag rendes srácok se lehetnek jobbak.
De akkor ott vagyok az egesszel hogy soha nem lesz komoly kapcsolatom :(
Az alfa, nem túlkoros tinézsder.
Az pont a családfenntartó. A megbizható, a családi egység alaptartó pillére, a bölcs vezető. És igen multifunkciós. Ő adja a szenvedélyt, a gondoskodást, az írányt, a védelmet. Ettől alfa. Ezért nem helyettesítő. És ezért marha ritka is.
Nem az incelek tojnak le kérdező, hanem az ízlésedből kifolyólag te tojod le őket, a te hozzáállásod dönti el hogy viszonyulnak hozzád hidd el. A küksőd és a hozzáállásod ami meghatározza a férfiak érdeklődését feléd.
Azaz ha kegyelemből nyitsz a nem túl vonzó férfiak felé, akkor a többség ezt megérzi, és el fog zárkózni tőled, vagy ki fog használni. Azért pusztán mert te sem igazán akarsz többet tőlük, így nem fogsz tudni őszintén nyitni sem feléjük. Azzal kell ismerkedned akihez vonzódsz, és nem ahhoz aki szerinted majd be kell érje veled, mert lúzer.
Ez helytelen hozzáállás
A megbizhato csaladfenntarto? :D
Igen nagyon azok veszem észre..
15 milyen legyek, ha nem kedves es nyitott?
Epp hogy szeretném vegre ha nem kalandos izgalmas utazgatos bandázos életem lenne hanem egy atlag rendes normalis mint az atlag rendes normalisaknak. Ah
17 es nem 3.fél miatt vannak szakitasok
Hanem pl az egyiket épp leültették meg hasonlo drámák mennek.
Beszélj egy pszichológussal, nem rosszból írom, de van e mélységed vagy csak felszíned?
Rafael Santandreu-Boldogság receptje
Dr. Csernus- A kiút
Feldmár- Őszinteség
C. G. Jung- A személyiség fejlődése
Ajánlom figyelmedbe, ha ilyen maradsz a helyzet is ilyen marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!