Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nem működik a saját kategóriában való keresgélés?
Elég alapvető, hogy mindenhol azt hallja az ember, hogy keressen valakit a saját kategóriájában és ennyi a titok. Megpróbáltam és nem ment.
Voltak kapcsolataim, de mindig én voltam a "jobb". A környezetemtől simán megkaptam, hogy találhatnék az adott párjaimnál jobbakat is. Olyan kategóriájú embereket képzeltek el külső terén mellém, akiknél semmi esélyem sem volt.
A gond mégsem ez, hanem a belső. Egyszerűen nem találtam olyat, akivel belső terén is passzolnánk. 1 ilyen kapcsolatom volt, az viszont sajnos a távolság miatt véget ért. (Ráadásul, ott külső terén tényleg én voltam sokkal jobb, viszont nekem mégis tetszett a másik.)
Ez a saját kategóriás szöveg ennyire nem működik a valóságban, hanem csak egy odavágott közhely? Vagy mit csinálhatok rosszul?
" a normális nők nem veszik emberszámba"
Ne keverd már a szezont a faszonnal!
A hajléktalanokat is emberszámba veszem, de járni nem járnék velük.
A szövegértés gondolom nem az erősséged.
Az, hogy valakit emberszámba veszel, meg hogy összejössz vele, olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől.
Egyébként meg, ha senki nem jön össze veled, akkor valószínűleg veled van a baj,
Elég csak nem vonzónak lenni (nem testre értem, sok sportos ismerős pasi van aki ronda arcú és ugyanúgy levegőnek nézik őket a nők, mint az átlag pasikat) arcilag. Igen, foghatjuk rá, hogy veled van a baj. Mert nem születtél helyesnek. Csak éppen ez önhibádon kívül van, te nem tehetsz erről (hacsak nem te csúfítottad el magad).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!