Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon furi és ciki, hogy 29...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon furi és ciki, hogy 29 éves csinosnak mondott lányként még szűz vagyok és még soha nem is csókolóztam?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 13:21
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
Lehet az a baj hogy a félénk pasik jönnek be azok cukik de azok meg nem mernek oda jönni hozzám és én sem merek kezdeményezni
2021. ápr. 7. 14:16
 22/49 anonim ***** válasza:
azzal mi a baj akinek van töke odamenni hozzád?
2021. ápr. 7. 14:17
 23/49 anonim ***** válasza:
40%
uhum
2021. ápr. 7. 14:27
 24/49 A kérdező kommentje:
22. Azok olyanok voltak akiket mondtam
2021. ápr. 7. 14:29
 25/49 anonim ***** válasza:
91%
Ismerkedj online, úgy könnyebb.
2021. ápr. 7. 14:38
 26/49 anonim ***** válasza:
65%

szoval neked élőben csak flexelő faszi létezik, neten meg vállalhatatlan. igy sokat ne várj a továbbiakban, ha ilyen szinten leegyszerűsited az embereket, ráadásul ennyire negativan, az rólad többet elárul.

hiába mennék oda hozzád rólad érdeklődni, meg se hallanád, mert ugye csak flexelni lehet. maradj csak egyedül amig a cimkéidet le nem szeded az emberekről.

2021. ápr. 7. 14:40
 27/49 anonim ***** válasza:
76%

Nem ciki, mert például gyerekkori trauma könnyen ide vezethet. Ezen viccelni, ezért lenézni valakit nem szabad.

Ugyanakkor nagyon furcsa, szokatlan és nem jó, hogy így alakult. Gondolom erre már te is rájöttél.

A félénk pasik azért jönnek be neked, mert te magad is az vagy és tartasz a magabiztos emberektől. Fel kell építs egészséges önbizalmat. Amint vége a lezárásoknak, járjál társaságba és ismerkedj meg minél több emberrel mindkét nemből.

Az emberi kapcsolatok által lehet csak fejlődni, következő szintre lépni. Te még ezen a téren gyerek vagy, itt kell elkezdeni a felnőtté válást.

2021. ápr. 7. 14:48
 28/49 anonim ***** válasza:
43%
Ezt fotó nélkül nem lehet eldönteni:)
2021. ápr. 7. 14:59
 29/49 anonim ***** válasza:
63%

Igen. A lelki problémáidat magadnak kell megoldanod, abban egy férfi nem fog segíteni.

Pszichológuson gondolkodtál már?

2021. ápr. 7. 15:14
 30/49 anonim ***** válasza:
0%
Nekem azert nem tetszett senki, mert csak magyarokat lattam. Aztan kiderult, sajnos sokkal kesobb, hogy nem vagyok valogatos, csak mondjuk nemet ferfiakat kell latnom.
2021. ápr. 7. 15:23
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!