Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gyakori a ghostolás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori a ghostolás a lányok/nők részéről internetes ismerkedés során?

Figyelt kérdés

Nagyon furcsa hogy minden jónak tűnik pár napig aztán egyik napról a másikra eltűnik az adott személy.

A covid idején így próbálkoztam de úgy tünik eléggé értelmetlen így ismerkedni, a nőkben nincs semmi tisztelet.

2021. ápr. 6. 15:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Instán és facén jellemzően az ismerkedés kezdeti izgalma kell a nőknek. Ennyi. Amikor kezd komoly lenni a dolog akkor lelépnek. Nem egynek kapcsolata is lehet.
2021. ápr. 6. 15:49
 12/25 A kérdező kommentje:

11-es

Tehát az interneten felesleges ismerkedni tulajdonképpen?

2021. ápr. 6. 15:50
 13/25 anonim ***** válasza:
86%
Akkor minek egyáltalán nő neked, virágszál? Bszni azért jó, mi? Szar lehet ennyire utálni valakit, aki ennyire uralja a gondolataidat, az életedet.
2021. ápr. 6. 15:50
 14/25 anonim ***** válasza:
88%
Mondjuk ha ilyeneket mondasz, akkor nem csoda ha ghostingolnak. Jó, tudom, párkeresésnél te is megjátszod a rendes fiút, de hidd el, ha ilyen sötét vagy az azért látszik.
2021. ápr. 6. 15:51
 15/25 A kérdező kommentje:

Nem utálom, olyan mint a kutyát utálnám a természete miatt,csak tényszerű megállapítás hogy semmi racionalitás nincs bennük éppen az aktuális érzelmük alapján döntenek amely 90 fokos fordulatot vehet egyik napról másikra.

Ezt nevezem állat szintnek.

Tapasztalat ezt látom mindig

2021. ápr. 6. 15:55
 16/25 anonim ***** válasza:
84%

‘meg amúgyis tudhatnám hogy átlag nő állat szintjén van felfogásban‘

aha, szoval valaki ghostolt, ezert szerinted az osszes no allat szintjen van. kicsit sem vagy frusztralt es szanalmas.

valoszinu, ezt megerezte a csaj es meg azelott torolt, mielott ra tudtad volna zuditani a nogyulolo f aszsagaidat.

amugy minek tepersz olyanokert, akik szerinted allat szintjen vannak? ez is teged minosit.

2021. ápr. 6. 16:02
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát mindenkinek vannak hibái, a férfiak sokkal durvábban nyomják, ők lemennek pincsibe is a szex lehetőségéét.

Ez van ezzel kell szeretnünk a másikat. 😅

2021. ápr. 6. 16:04
 18/25 A kérdező kommentje:
Nem az összes de a többség kétségtelenül és nem szoktam rá zúdítani senkire, de mivel itt névtelen vagyok engedtessék meg hogy leírjam mit gondolok.
2021. ápr. 6. 16:04
 19/25 anonim ***** válasza:
84%
amugy szerintem inkabb az van allat szintjen, aki annyira kanos, hogy meg olyanokat is megdugna, akiket amugy lenez es kb idegosszeroppanast kap, ha ma is csak a masztika jut neki szex helyett.
2021. ápr. 6. 16:06
 20/25 anonim ***** válasza:
85%
Na pajtás, bármennyire is próbálod megjátszani magad, amikor ismerkedsz, azért hidd el, pár mondat után átmegy ez az itt megmutatott személyiséged. És ettől menekülnek a nők. Te szeretnél olyan nővel ismerkedni, aki szerint a férfiakban nincs semmi tisztelet, semmi racionalitás, az állatok szintjén vannak???
2021. ápr. 6. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!