Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori a ghostolás a lányok/nők részéről internetes ismerkedés során?
Nagyon furcsa hogy minden jónak tűnik pár napig aztán egyik napról a másikra eltűnik az adott személy.
A covid idején így próbálkoztam de úgy tünik eléggé értelmetlen így ismerkedni, a nőkben nincs semmi tisztelet.
Szerinted az a nő, akit a pasik rendszeresen ghostingolnak, miért ne tenné ugyanezt fordítva? Ez már egy kialakult szokás.
Kérdezem úgy, hogy én nem szoktam, engem viszont már gyakran ghostingoltak. Akkor meg?
Elmúlik az érdeklődés, vagy talál jobbat. Végülis mindegy, mert semmi gond nincs azzal, ha mást választ, viszont egy "Köszi, de úgy látom nem egymást keressük" üzenetet beírhatna.
Na de sebaj, úgyis mindenki egyszerre több vasat tart a tűzbe
Arról beszélek hogy megadja a facet,instát,ott beszélgetünk napokon keresztül hosszú órákat aztán se szó se beszéd letilt töröl mindenhonnét vagy már találkozást beszéljük és előtte történik. Nem tudom hova tenni az ilyeneket mi játszódik le a fejükben.
Azt én fel se veszem ha pár mondat után eltünik az semmi.
A jövöben ha pár napon belül nincs találkozás biztos megszakítom a kapcsolatot mert csak az időmet vesztegeti tapasztalataim alapján. A végén úgyis eltünik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!