Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem kell csúnya nő, meg olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kell csúnya nő, meg olyan aki nem tetszik, maradok inkább egyedül. Szerintetek ez jó hozzáállás?

Figyelt kérdés
Nem is hiszem el, hogy sok férfi olyan nővel jön össze, aki egyáltalán nem is vonzó szerintem. Én csak megalkuvást látok ebben, nem hiszem, hogy valójában tetszik is neki, ha meg igen akkor egészségére.

#nő #csúnya #maradok egyedül
2021. ápr. 5. 17:28
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
77%

Így van. Akkor is az az igazság amit a 30 as is mond.

Egy pillanat alatt érzed, hogy megvan e az a bizonyos plussz, vagy nincs meg.

Senki nem mondta, hogy egy pillanat alatt legyél szerelmes, de annak a kis plussznak ott kell lenni hidd el.

2021. ápr. 6. 21:45
 32/42 anonim ***** válasza:
16%

21-es

Ugyanígy jártam. Inkább egész életemben egyedül de lejjebb nem adom az igényeket. Ha nincs vonzalom, akkor nincs.

28 N

2021. ápr. 6. 22:52
 33/42 anonim ***** válasza:
76%

szerintem is tökéletes hozzáállás ...

olyan nőt úgyis nehezen találsz, aki a modern kor összes irreális hülye elvárásának megfelel külsőt és belsőt is tekintve

aki mégis mindent összehoz, annak meg nem te fogsz kelleni

2021. ápr. 18. 21:29
 34/42 anonim ***** válasza:
35%

Pszichomókus válaszol:

Mindenképpen jó hozzáállás,mert azt igazolja,hogy van tartásod,kellően határozott személy vagy.

Másrészt:

Biztos mindenki hallott már a "szerelem első látásra" fogalomról, amit valójában emberek esetében is át kellene értelmeznünk a

"szerelem első szaglásra" fogalommá. Ugyanis ősi ösztöneink tudat alatt is szaglás útján a hozzánk legjobban passzoló ferromon egyezés szerinti férfihoz-nőhöz irányítanak.

Ha nem egy ilyennel találkozunk össze, akkor nem lesz teljes a vonzalom,és előjön belőlünk a "szép-szép,de valahogy valami mégsem az igazi" érzése.

Ha mégis lehorgonyozunk az illető mellet,akkor akár évek múltán is szakíthatunk,persze nem csak emiatt 1000+1 okból kifolyólag.

2021. jún. 8. 14:12
 35/42 anonim ***** válasza:
84%
34-es, de én első látásra beleszerettem a 37 éves Harrison Fordba a Hanover Streetben. Évekig tartott és úgy jött, mint egy villámcsapás. Pedig nem volt szaga.D Jó, tinédzser voltam, na de érted...Évekig voltam szerelmes belé.
2021. jún. 8. 14:34
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez jó hozzáállás. Maradj egyedül.
2021. jún. 8. 21:06
 37/42 anonim ***** válasza:
88%

Szabad országban élünk.Nem kötelező valakivel együtt élned!

Azt csinálsz,amit akarsz!

2021. jún. 9. 11:05
 38/42 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon jó.Legalább nem adod tovább a génjeidet.
2021. jún. 11. 14:43
 39/42 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem jobb is. Legalább nem szaporodsz.
2021. nov. 12. 17:37
 40/42 Dr. Bori András válasza:
44%
Akkor is pocskondiáznátok, ha egy nő írta volna ezt ki? Érdekes egyes emberkék hozzáállása. Ha egy férfi írja ki ezt, a nulla emberkék részéről egyből megy a mocskolódás.
2021. dec. 14. 09:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!