Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kell csúnya nő, meg olyan aki nem tetszik, maradok inkább egyedül. Szerintetek ez jó hozzáállás?
én szívesen ismerkednék nincs csúnya nő legalább is én még nem láttam olyat de ha még is lenne és kedves normális stb összejönnék vele és nem csak a szex miatt sőt ez lenne a legutolsó.
Viszont én tényleg nem vagyok jó képű ráadásul mackós vagyok 165cm 80kg
szóval én sem próbálkozom már semmilyen nőnél inkább mindegy hogy néz ki
nincs olyan nő aki lejjebb adná.(vagy ha igen akkor hálálkodni kéne meg lenézne,esetleg kihasználna ez meg kinek kell).
Ha annyira szexre vágyom elmegyek prostihoz a tesi dolgokat ki lehet elégíteni sajna a lelkit nem.
25f
21 eske.
Nagyon igazad van. Kár szépíteni a dolgokat, de ez az igazság. Lehet bármilyen jó lelke, és természete valakinek, ha testileg nem vonz, akkor megette a fene az egészet.
Én is kétszer adtam lejjebb, mindkét alkalommal rápacsáztam.
Az elsővel 20 évig, a másodikkal 15 évig kerülgettük egymást a lakásban, mint macska a forró kását.
Harmadjára nem szeretnék hibázni, csak most meg már sajnos kicsit megkorosodtam, és ez miatt még nehezebb.
Így már csak a szerencse segíthet. 🤷♂️
Ha nem tartaná problémának és ezt tartaná követendő útnak, akkor biztos lenne önmagában és nem írná kérdésként ide mintegy tanácsot kérve, mit tegyen.
Erre a válaszom az, hogy már biztos vagyok önmagamban. Ahogy leirták előttem testi vonzalom nélkül megette a fene az egészet, lehet egymást kerülgetni a lakásban. Van egy párod, de kinlódás az egész, erre jó.
Ha valakinek ez kell hajrá, nekem nem kell.
👍
Így van. Te ne járj úgy mint én, meg mint sokan mások. Ne dobj ki az ablakon súlyos 10 éveket.
Inkább várj ki, és ameddig nem jön, addig inkább egyedül.
Én a következőt állapítottam meg:
Ha meglátok valakit, azonnal éreznem kell a szikrát, a vonzódást. Érzem, hogy szinte eláll a lélegzetem.
De ha ezt nem érzem rögtön az első pillanatban, vagy rögtön ott az elején, akkor ez már nem fog jönni csak úgy.
Mert mitől is jönne!
Mindkétszer így jártam. Tudtam az első pillanatban, hogy nem ő az igazi. Az első 2 percben már tudtam.
Mégis belementem, és elmentek rá a szép éveim.
25 ös voltam.
Hát nekem se kell olyan ,aki nem tetszik.
Ez nagy felismerés!
Ügyes vagy!Csak így tovább!
28. Nem írt akkora baromságot a 27. Ha nem is szikra, de valami plusz érzés a másikkal kapcsolatban létezik.
Lehet nem első látásra szerelem, meg ilyen mesebeli dolgok, de hogy több, másabb a másik, az igen.
Pl. rögtön egymásra vagytok hangolódva, beszélgetés úgy megy mint még senki mással, olyan gördülékenyen, vagy mintha mindig is ismertétek volna egymást...ilyesmi pluszokra gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!