Furry vagyok? Sziasztok, nemrégiben rábukkantam a furry szubkultúrára és hogy is mondjam eléggé pozitív az élethez való hozzáállásuk szóval tetszik a téma.
Figyelt kérdés
Na de a lényeg ha valakinek van fursonája, néha rajzol furryket de nem jár conokra és nem tagja egy ilyen témájú csoportnak sem akkor az az illető furrynek számít? Kérem hogy aki jártas e téren az leírná nekem mi a határ egy furry és egy furryfan között.2017. ápr. 10. 22:33
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket de attól tartok hogy a vikipédia válasza a kérdésemre nem elég részletes
2017. ápr. 11. 15:39
3/4 HyperPosSum válasza:
Ha van fursonád (nem csak OC-d), akkor mindenképp furnak számítassz. Igazából nincs határ. Te döntöd el, hogy hova sorolod magad. A szubkultúra neve alapból "furry fandom", tehát nincs különbség furry és furry fan között. Ez nem olyan, hogy csak az igazi fur, akinek van fursuitja és conokra, furwalkokra jár.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, pontosan ezt szerettem volna tudni :3
2017. ápr. 14. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!