Aki pozitív hangnemben ír Oroszországról, azt miért nevezik egyből bolondnak, fizetett propagandistának? Olyan nehéz elképzelni, hogy valakinek nem a Nyugat tetszik?
"és nagy felvásárló piacot biztosít a magyaroknak is"
Ez nekem új amit írsz, nem tudom pontosan milyen nagy felvásárló piacra gondolsz. Szerintem éppen fordítva van ez. Inkább mi vagyunk komoly felvásárlója a földgázuknak. A kormányunk rendesen függővé is tett minket tőlük..
- Aki Oroszország pozitívumait emeli ki pozitívumként, azzal semmi baj. Aki nem, na azzal rengeteg, arról joggal feltételezhetjük, hogy zakkant vagy rosszabb esetben fizetett.
- Nem nehéz elképzelni, hogy valakinek nem tetszik a Nyugat, csak alternatívának miért pont egy sokkal rosszabb helyet jelölne meg?
A fogatlan,alkolista nyugdíjasokon,a rothadó szegénységben nem tudom mi lehet szimpatikus.
Persze ha valami oligarcha leszármazottja vagy,akkor jó az élet...
"A fogatlan,alkolista nyugdíjasokon,a rothadó szegénységben nem tudom mi lehet szimpatikus."
Te max filmekből láttad Oroszországot.
"Az oroszok vásárolnának tőlünk disznóhust, búzát,de szankciók vannak."
Amiket ők léptettek életbe velünk szemben!
Az egész úgy indult, hogy a Krím megszállása miatt az EU-s nagyhatalmak egy rakás orosz oligarchától megvonták a beutazási engedélyét meg az orosz bankok mozgásterét csökkentették az Eu-s pénzpiacon, erre jött válaszul az orosz szankció, hogy ők akkor nem veszik át az EU-ból érkező termékek egy jelentős részét -amit nem tudnak maguknak megtermelni, az továbbra is kell- néhány hónapja például ha jól csalódom még az orosz internet is azon röhögött, hogy a túlbuzgó hatóságok magyarországi eredetű bontott-fagyasztott libákat buldózerrel lapítottak szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!