Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem kell csúnya nő, meg olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kell csúnya nő, meg olyan aki nem tetszik, maradok inkább egyedül. Szerintetek ez jó hozzáállás?

Figyelt kérdés
Nem is hiszem el, hogy sok férfi olyan nővel jön össze, aki egyáltalán nem is vonzó szerintem. Én csak megalkuvást látok ebben, nem hiszem, hogy valójában tetszik is neki, ha meg igen akkor egészségére.

#nő #csúnya #maradok egyedül
2021. ápr. 5. 17:28
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
87%

Igen, jó hozzáállás. Mi lenne az alternatíva? Azért vele lenni, mert nincs jobb? Ez méltatlan lenne felé, nem mellesleg kihasználás.

Arra viszont készülj, hogy a szépség relatív. Lehet közös hobbi által megismersz valakit, aki elsőre taszít, aztán egy év után ő lesz szemedben a világ legszebb nője.

2021. ápr. 5. 17:43
 12/42 A kérdező kommentje:
13-as olvasd el az alternatívákat, szerintem sem azok...
2021. ápr. 5. 17:48
 13/42 anonim ***** válasza:
79%

Ha komolyan érdeklődöm egy nő iránt akkor nem azt nézem, h lehet p.ncit hajtogatni rajta...

Nyilván,ha ápolt, igényes, legalább minimálisan látszik, h nem hagyja el magát, és belülről "rendben" van, akkor az össz-egész megfoghat. Ehhez nyilván merni kell nyitni, ismerkedni.

3-as voltam, le lehet pontozni, de számomra nem csak egy tárgy egy nő, hanem sokkal, de sokkal több annál

2021. ápr. 5. 17:51
 14/42 anonim ***** válasza:
65%
Olyan nincs hogy csúnya nő, csak nem mindenkinek jön be és kész 😇 ízlések és pofonok.
2021. ápr. 5. 17:52
 15/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen.
2021. ápr. 5. 18:09
 16/42 anonim ***** válasza:
58%

Ne kelljen. Miért alkudnál meg.

Viszont arról hallottál már, hogy egy kapcsolat nem a külsőről szól első sorban, legalábbis hosszú távon?

2021. ápr. 5. 18:14
 17/42 anonim ***** válasza:
100%

De amúgy nem értem a válaszadókat. Mindig az a baj, hogy a férfiak boldog-boldogtalannál próbálkoznak. Ő határozottan tudja mit akar. Mi az a szint ami alatt nem megy.

És nálam a "nekem olyan aki nem tetszik" az szintén annyira tág fogalom, hogy simán benne van a relatív szépség is, a nő aki sokunknál nem szép, a kérdezőt valamiért mégis megfogja.

Miért kell a kánkán is csomót is keresni?

2021. ápr. 5. 18:39
 18/42 anonim ***** válasza:
26%
Mert ő már elkönyveli, úgy áll hozzá hogy "inkább egyedül maradok"
2021. ápr. 5. 18:43
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

És? Az ő problémája, nem? Vagy csak azért, hogy ne maradjon egyedül jöjjön össze valaki olyannal, aki nem is érdekli, azt majd ha jön az álomnő hajítsa ki? (és mennyien elítélik itt is ezt)

Vagy rosszabb: belemegy egy kapcsolatba ahol csak elvan a lánnyal, aztán a csajt meg leépíti, mert az semmiben nem lesz neki jó? (mennyi ilyen kérdés van itt is erről, és mindenki azt tanácsolja a csajnak, hogy dobja a francba) akkor mivel is vagyunk előrébb?

Most kinek fáj az ha addig egyedül marad, amíg nem jön egy olyan nő az életébe, aki tetszik is neki és meg is tudja becsülni?

2021. ápr. 5. 19:00
 20/42 anonim ***** válasza:
82%
Örülök h így gondolod. A te esetedben ez a tökéletes hozzáállás 👌
2021. ápr. 5. 19:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!