Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért a "rosszfiúkra"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért a "rosszfiúkra" buknak? Ti kit választanátok?

Figyelt kérdés

Én tipikus "jófiú" vagyok minden téren,eszerint élem az életem.Jól bánnék a párommal,nem bántanám semmilyen formában,nem vágnám át,nem használnám ki,nem csalnám meg.Mégis ha lenne egy "rosszfiú" ikertestvérem,aki ugyanúgy néz ki mint én, tuti őt választaná helyettem.

Jobb a bizonytalan izgalmas,mint a kiszámítható unalmas?

2021. ápr. 4. 16:49
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
#29 Jó lehet ezeket ekkora pozitivitással megélni. Általános iskola alatt a sok elcseszett, érdektelen budapesti tanulmányi kirándulás elvette a kedvem egy életre az ilyen kulturális látogatásoktól. Ha belegondolok, ahogy tömött buszokkal hordják oda a turistákat, órákat sorban állni csak hogy bejussak a Louvre-be vagy a Vatikánba, aztán még az is meg van szabva mennyi időt tölthetek el egy-egy látványosságnál, hogy más is odaférjen... Ez nemhogy feltöltene, de inkább leszív.
2021. ápr. 5. 17:47
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

#31 Vannak hátrányai, de mi pl. előre foglaltuk a jegyet online a Louvre-ba = a rövidebb sorba álltunk. Egyetlen festménynél volt megszabva,mennyi ideig nézzük, a Mona Lisa előtt voltak tömött sorok.Az nem is esett jól, de én úgyis inkább az ókori gyűjtemény előtt vesztegeltem. A Vatikánba is csak a sor volt rossz, de bent már érdekes volt. Viszont sok helyütt nem volt sorakozás. Például Tunéziában a Star Wars forgatási helyszínen. A Stonehenge, New Grange, Giant Coastway is elfogadható volt ilyen szempontból.

Karnakban egy napot töltöttünk, az feledhetetlen volt. Amúgy ha a helyiekkel összebeszélsz, ők mindig tudják a jó időpontokat a látogatásra. De mindegy is, nem ez volt a lényeg, jól eltértünk a tárgytól :-)

2021. ápr. 5. 17:54
 33/38 anonim ***** válasza:

Elrepülünk Balira, miközben ugyanazt megkapnánk az Adrián is, legfeljebb a tenger hűvösebb egy kicsit."

Fingod sincs, hogy miről beszélsz!!!

De sötét vagy 30-as, ezt nem én mondtam, hanem a cikkben lévő biológus. Vagy már az olvasás se megy?

2021. ápr. 5. 18:45
 34/38 anonim ***** válasza:
32-esnek ment az előző válaszom
2021. ápr. 5. 18:46
 35/38 anonim ***** válasza:
Nekem biztos nem, mert én Baliról nem írtam,az valaki más volt.
2021. ápr. 5. 18:48
 36/38 anonim ***** válasza:
Úsztál már a tengerben? Ugyanaz mint a balaton, ja hogy azzal nem lehet felvágni a barinők előtt az Instán, az már más kérdés...
2021. ápr. 5. 18:48
 37/38 anonim ***** válasza:

Nem ugyanaz, mint a Balaton, mert mást látsz búvárkodás közben. És nem mindegy, hogy utána görög salátát meg szőlőlevélbe göngyölt pitét eszel mazsolaborral egy tavernában vagy kb ugyanolyan áron egy lángost meg egy kávét a bódénál. Arról nem is beszélve hogy a Balaton ár-érték arányban nem éri meg egy last minute görög úthoz képest.

A barinők előtt sosem vágtam fel vele, mert mint írtam, nem vagyok egy instán puccsítós fajta. Sőt. Már fiatal sem vagyok, ezek az élmények évek alatt gyűltek fel. Egyáltalán nem vagyok insta generáció. De aki ilyen ostoba és beszűkült gondolkodású, hogy csak ezt látja belőle, azzal nem is lehet érdemben beszélgetni.

2021. ápr. 5. 18:57
 38/38 anonim ***** válasza:

37-es ezt neked küldöm. [link]

A legfontosabb gondolat a cikkből: “ ne érezze magát kínosan az, aki a Velencei-tónál és nem a Hawaii-szigeteken nyaralt”

Megfontolásra ajánlom.

2021. ápr. 5. 19:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!