Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért a "rosszfiúkra"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért a "rosszfiúkra" buknak? Ti kit választanátok?

Figyelt kérdés

Én tipikus "jófiú" vagyok minden téren,eszerint élem az életem.Jól bánnék a párommal,nem bántanám semmilyen formában,nem vágnám át,nem használnám ki,nem csalnám meg.Mégis ha lenne egy "rosszfiú" ikertestvérem,aki ugyanúgy néz ki mint én, tuti őt választaná helyettem.

Jobb a bizonytalan izgalmas,mint a kiszámítható unalmas?

2021. ápr. 4. 16:49
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
0%

18-aa Az utazásról majd szépen lemondhatsz:

[link] Néhány idézet a cikkből: A hálózatkutató biológus biztos benne, hogy a világjárványok visszaszorításában az csak egy kezdeti lépés, ha Bali helyett megelégszünk az Adriával, és leállunk a glóbuszt átszelő tömegturizmussal. . Azzal nincs gond, ha egy kereskedő, egy politikus, egy sportoló átutazik a világon, de hogy tömegek tegyék ezt turisztikai céllal, azzal már igen. Elrepülünk Balira, miközben ugyanazt megkapnánk az Adrián is, legfeljebb a tenger hűvösebb egy kicsit. Úgyhogy nincs több Bali-s pucsitós istafotó, helyette meg kell elégedjetek a balcsival, vagy a Horvát tengerparttal. Remélem a miniszterelnök úr mihamarabb betiltja a külföldi utazásokat.

2021. ápr. 5. 12:20
 22/38 anonim ***** válasza:
[link] “ turisztikai célú repülés brutális korlátozása a jegyárak megemelésével.”
2021. ápr. 5. 12:20
 23/38 anonim ***** válasza:
0%
Itt a jó link: [link]
2021. ápr. 5. 12:22
 24/38 anonim ***** válasza:
77%

10-es vagyok, nem kötelező elhinni amit írok. :-)

Szeretem magamat igen és élvezni az életet, de ettől még korrekt akarok lenni másokkal is. Felőlem éljen mindenki boldogan, élni élni hagyni az elvem.

2021. ápr. 5. 12:27
 25/38 anonim ***** válasza:

#21 Nem szoktam Balin pucsítani, inkább a Közel-Keleten utazgatom hátizsákkal vagy munkát vállalok külföldön egy időre.

Ha megemelik a jegyárakat, akkor a gazdagok fogják terjeszteni a járványt, az ugyanúgy terjed majd. Mert a politika meg a légitársaság válogathat, a vírus nem fog.

Ezzel most már együtt kell élni. Viszont remélem, végre elterjed a home office és simán kiköltözhetek egy-egy évre más országba a laptopommal. Mindent lehet, csak akarni kell.

2021. ápr. 5. 13:02
 26/38 anonim ***** válasza:
0%
25. Közel-Keletre utazol? Gratulálok, az araboknál terjed el MERS-Cov típusú koronavírus, ami még a jelenlegi koronavírusnál is sokkal rosszabb.
2021. ápr. 5. 13:10
 27/38 anonim ***** válasza:
Nem most, nyilván pár éve voltam, csak írtam, hogy nem vagyok a Balin pucsítós típus. De nyilván ha kiköltözöm valahova, akkor átgondolom, hogy hova.
2021. ápr. 5. 13:12
 28/38 anonim ***** válasza:
24%

A hozzászólások alapján "nem unalmas" = szeret utazni, kirándulni.

Na ez meg nekem rohadtul unalmas. Az utazások 80% rotyogás a repülőn/buszon/vonaton amíg oda nem értek egyik pontból a másikba. Nem értem mi ez az utazásmánia a nőknél egyébként.

2021. ápr. 5. 14:37
 29/38 anonim ***** válasza:
83%

Úsztál már a tengerben? Sőt, lebegtél már a Holt Tengerben? Tevegeltél már a Szaharában? Stonehenge, New Grange megvolt? Láttad a gízai piramisokat, a karnaki templomot, a kolosszeumot Rómában, Pompeit, Jeruzsálemet, a Big Bent, voltál már a Louvre-ban?

Én igen. És más helyeken is. És egész életemre feltöltöttek élménnyel. Rengeteg új emberrel megismerkedtem,új ételeket próbáltam ki, mivel éltem is kint több helyen, megismertem a helyi szokásokat, kultúrát. Az egész személyiségembe beépült az, hogy világot jártam. És nem vagyok gazdag. Többnyire dolgozni voltam, aztán az összegyűjtött pénzből tovább álltam. Vagy csak ilyen hátizsákos, kempinges utazáson. Számomra azok az emberek érdekesek, akik osztják ezt a szenvedélyt, akik átélték, megélték. Akivel még most is kitűzhetünk egy nagy célt aztán ha kell évekig spórolunk rá, de jöhet még egy Himalája vagy Kína vagy Peru.

Akinek az utazás, élménygyűjtés unalmas, akit nem bűvöl el több évezred hagyatéka, kincse ami a világban maradt, vagy a különböző népek életstílusa, annak nem tudom, mi számít szórakoztatónak, majd te megmondod.

2021. ápr. 5. 16:06
 30/38 anonim ***** válasza:
65%

21: "Elrepülünk Balira, miközben ugyanazt megkapnánk az Adrián is, legfeljebb a tenger hűvösebb egy kicsit."

Fingod sincs, hogy miről beszélsz!!!

Az ember nem csak a pocsolya miatt megy Balira, hanem azért a feelingért, amilyen csak ott, és egy van a világon!

Hogy a vulkánokról és az emberekről ne is beszéljünk...

2021. ápr. 5. 16:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!