Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért a "rosszfiúkra"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért a "rosszfiúkra" buknak? Ti kit választanátok?

Figyelt kérdés

Én tipikus "jófiú" vagyok minden téren,eszerint élem az életem.Jól bánnék a párommal,nem bántanám semmilyen formában,nem vágnám át,nem használnám ki,nem csalnám meg.Mégis ha lenne egy "rosszfiú" ikertestvérem,aki ugyanúgy néz ki mint én, tuti őt választaná helyettem.

Jobb a bizonytalan izgalmas,mint a kiszámítható unalmas?

2021. ápr. 4. 16:49
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
89%

"8-nak Miért, te felnőtt nőként nem tudod elfoglalni magad egyedül, erre már a 4 éves unokaöcsém is képes."

De, eltudom, viszont közösen eltöltött aktív időt is akarok amiből közös emlékek lesznek. Bőven elég 80 évesen ülni a fotelben vagy a ház előtt a kispadon.

Csodálkozol, hogy nincs nőd? Az lenne a csoda, ha lenne.

2021. ápr. 4. 17:56
 12/38 anonim ***** válasza:
86%
#7 Mondjuk ez neked itt a gyakorin maradéktalanul sikerül is :-)
2021. ápr. 4. 17:57
 13/38 anonim ***** válasza:
89%

Nekem a vőlegényem az ideálom, aki hűséges,ragaszkodó, bújós, vigyáz rám és férfias,mindenhez is ért, ugyanakkor igényli a törődést, szeretgetést.

A kiszámíthatóságot imádom minden téren, a spontaneitást nem szeretem. Engem senki ne lepjen meg valami rossz fiús barom húzással, miközben én már a közös jövőnk tervezem.

Ez nem unalmasság, hanem megbízhatóság.

Ami szerintem unalmas: nem nyitott valaki a másikra, csak magával foglalkozik, csak a saját érdeklődési köre a téma,nem szeret kimenni a házból sem stb.

Mi rengeteget kirándulunk, sétálunk, de hétköznap itthon bújva is jól érezzük magunkat.

Nem értem soha azokat a lányokat akiket vonz egy kiszámíthatatlan, rosszfiús kis vakarcs :D

2021. ápr. 4. 19:09
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

Vagyis az egyetlen ami jó ha spontán, az a szex :D hálistennek az megvan a kapcsolatunkban bőségesen, szóval nem kell ehhez valami falu bikája rosszcsont hapi :D

-előző voltam-

2021. ápr. 4. 19:10
 15/38 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem a 10-es pont jó. Őt hova sorolod?
2021. ápr. 4. 19:47
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Nőként mondom h engem a kisugárzás fog meg. Volt már annakidején olyan szerelmem (plátói) aki abszolút nem volt helyes, de egyszerűen volt benne valami, pont az a plussz ami kell egy kapcsolathoz. Mái napig ha meglátom vhol, összeszorul a szívem mert tudom h kur,va jók lettünk volna együtt. Persze máshoz mentem hozzá, és másnak szültem. Mégis, mái napig megmozgat bennem vmit. Jelenleg sem a külső ami elsőként megfog, egy nevetés, egy stílus, egy nézés, bármi megfog (nyilván szintén plátói módon, nem vagyok egy megcsalós típus). Szóval sztem nincs meg benned az a plussz, v még nem találkoztál azzal aki látja benned. Vagy aki látja, az meg nem jön be neked.
2021. ápr. 4. 21:14
 17/38 anonim ***** válasza:

Akkor én biztosan unalmas vagyok.De lexarom,ha ez valakinek nem tetszik.Van saját elfoglaltságom,és nem azon agyalok 24 óraban,hogy kitaláljak műsorokat..Nem csak az én feladatom,hogy szórakoztassak.

A nőnek is ugyanannyi,hogy jól és tartalmassan teljen az együttlét.

2021. ápr. 5. 08:56
 18/38 anonim ***** válasza:
79%

De ki beszél itt arról, hogy a nőket szórakoztatni kell? Ez megint a pasik agymenése.

Nekem nőként rengeteg érdeklődési köröm, témám van és szívesen beszélgetek. Akkor tartalak unalmasnak ha egyszerű vagy mint a faék és nem tudsz/akarsz ilyen beszélgetésekben részt venni.

Nekem nőként vannak hobbijaim ami érdekes, izgalmas elfoglaltságot nyújt. Akkor tartalak unalmasnak, ha neked annyi a szabadidő eltöltése hogy ülsz a tévé előtt.

Én nőként szeretek utazni, kirándulni, új helyere eljutni (nyugi, saját pénzből) akkor tartalak unalmasnak, ha te nem vágysz ugyanerre és ne tudunk közös úticélokat kitűzni például.

Nem kell engem szórakozotatni, viszont nem akarok melletted unatkozi. És nekem nem azért kell párkapcsolat, hogy egyedül utazzak, vagy a barátnőimmel menjek színházba, és máshol keressek beszélgetőpartnert, mert a pasim csak tévézik, sörözik és azt is kalandnak éli meg ha át kell menni a szomszéd faluba.

De ugyanígy egy gamer nekem mérhetetlenül unalmas, míg egy gamer lánynak maga a paradicsom. Zsák a foltját, én azt mondom.

2021. ápr. 5. 09:07
 19/38 anonim ***** válasza:

15: Sok mesét hallottam, ezt is meghallgattam...

A 10-es mókus magáról áradozott!

Közben a párja kint vágta a fát, hogy legyen tűz az ebédfőzéshez...

2021. ápr. 5. 09:56
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
#19! Lehet, ezt nem tudhatjuk. De semmi olyat nem írt, ami teljesíthetetlen lenne. Vannak olyan férfiak, és én azt szoktam választani. Nem unalmas, de mégse egy bunkó. Ritka, de van😉
2021. ápr. 5. 10:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!