Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelemmel az ember automatikusan lekötelezi magát a másikhoz?
Alakulo kapcsolatban vagyunk. Vagy lazában.
Amiből teljesen még bármi is lehet. Igy próbálok ismerkedni másokkal is, es valoszinűsitem hogy amugy lehet nem is passzolnánk, ami egyuttjárást vagy összeköltözést illeti.
Tegyük most azt fel, hogy nyitott lenne szorosabbra fűzni velem.(a másik esetben ugye nem is lenne téma a szerelem)
Szóval azzal, hogy én elmondanám ezt neki,(es viszonzott lenne) alap az, hogy akkor nem nyithatok másokra és együtt is kellene vele járni?
Mondhatnám ismerkedési szakaszban vagyunk, azaz nem feltétlenül mennék ezekbe bele attol még, hogy szeretem.
Szóval az en logikám szerint ez esetben nem is mondhatnàm el, nem is élhetném meg az érzelmeim, mert nincs szerelem - együttjárás es más pasikkal kapcsolatok ignorálása es hasonlok - nèlkül?
Tehát magyarán lekötelezném magam azzal, ha elmondom neki, hogy szeretem és(tegyük fel) ő is?
Szóval magyarán tartsam titokban teljesen addig mig nem tudom akarok e vele kapcsolatot egyáltalán?
Azért zavar ez nagyon, mert én ugy gondolom ha vége is lenne ennek egyszer, én azért teljesen meg szeretém ezt élni, ezt, ami MOST van.
Azaz szerelemben lenni szabadon elköteleződés nélkül.
Aztán lesz ami lesz nem az a lényeg.
19 de a plátoi szerelem sem arrol szol hogy kozben nem nyit másra az ember, meg arrol hogy tudná mükodne e egyutt és akarná e vele.
Szimplán alanyi jogon szereti csak. Mert VAN.
Ezt nem értem ezt a logikát most.
Ha akarna kapcsolatot valszeg jo nagy adag félelemmel attol hogy nem fog menni..lehet megprobálnám..de ez még olyan távlati hogy kb elképzelni sem tudom.
Es igy persze arról sincs, hogy akarjam e vele.
Ha így érthető.
Igazábol a normál kapcsolat el is rontthatja a laza kapcsolatot vele..
A mai tökéletességet tennem kockára vele.
Tehát ha jól értem kb az a helyzet, hogy ismerkedsz egy sráccal és bejön elegge; de nem tudod,hogy hosszútávon működne e.
Amíg ő nem mondja,hogy szeret,addig szerintem várj vele,aztán utána ráérsz elondteni hogy vele akarsz e maradni vagy sem,tehát viszonzod e annyira az erzeseit. Addig talalkozgassatok és ismerjetek meg jobban egymást, hagyd alakulni a dolgokat.
Màr mondta. Csak ugy hétköznapian random. Nem tudtam hova tegyem. Kb nekem annak jött csak le, mintha csak vmi I like you lenne.
Ismerkedünk meg megy is igy ezzel az idő rendesen. Azaz a "toporgással". De hagyom is igy mert igy jo. Azaz bennem nincs is olyan hogy erőltetni kéne többet.
Hanem csak érzések.
De köszi a válaszokat.
Nem mondom neki. Maradok ennél.
Vagy ha igy random mondogatja, akkor nekem is kéne?
Most úgy kezdek rájönni már meg arra, nekem nem is olyan könnyen megy ezt kimondani. Ez a megvilágosodásom most nekem durva.
Bennem van, szeretném megélni, akartam mondani, erre rájöttem most, hogy de a valóságban ki sem birom nyögni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!